Væglamper

Hos Møller & Rothe har vi et stort sortiment af væglamper, der med garanti ‘matcher’ dine præferencer.

Fordelen med væglamper er bl.a. at de er enormt alsidige. Væglamper kan monteres stort set hvor som helst i hjemmet, og kan anvendes til flere forskellige formål herunder læsebelysning, arbejdsbelysning og orienteringsbelysning.

Desuden er væglamper også super anvendeligt i soveværelset. Hvis du f.eks. vil læse en bog uden at forstyrre din partner, så kan du roligt gøre det med belysning fra væglamper.

Vi anbefaler desuden, at man supplere med væglamper til den generelle belysning. Det kan generelt være udfordrende at tilføje og skabe personlighed, varme og harmoni i rummet, hvor man med væglamper nemmere kan skabe en sammenhæng mellem indretningen og lyset. Denne sammensætning mellem lamper og belysning bidrager til, at skabe et hjem fuld af personlighed med fokus på detaljerne i hjemmet.

Det er derudover fordelagtig, at anvende væglamper, hvis man oplever mangel på plads. I praksis kan det være udfordrende at udnytte pladsen i hjemmet, hvorved væglamper er en oplagt løsning.

Hos Møller & Rothe kan vi i samarbejde finde frem til det ønsket udtryk, som du søger i hjemmet. Vi har vores egne professionelle Lightning Planners tilknyttet, som står til rådighed og kan hjælpe med at udnytte rummets fulde potientiale.

Vi anbefaler derfor, at man søger rådgivning hos vores professionelle Lightning Planners med henblik på at sikre, at sikre at lysdesignet udnyttes i forhold til rummet.

Gå på opdagelse i vores webshop – vi har et bredt sortiment af væglamper, hvorved vi med al sandsynlighed kan afdække netop dine ønsker og behov.

Vi tænker i lys – Og ikke kun lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for dit næste projekt bliver fulgt helt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer af rum, derved kan vi sikre kvaliteten af dine lysbehov. Vores Lighting Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet i din rådgivning inden for belysningsrådgivning.

Du får korrekt og hurtig rådgivning inden for belysning, derved behøver jeres projekter ikke at blive forsinket. 

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners (lysdesignere), skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningen, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at hører mere.

Kontakt os og hør mere

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Se cases

Tilmeld dig vores nyhedsbrev