Væglamper

Hos Møller & Rothe har vi et stort sortiment af væglamper, der med garanti matcher dine præferencer.

Væglamper er ikke kun en praktisk måde at lyse op i rummet på, men også en elegant tilføjelse til enhver indretning. Med væglamper får man enormt alsidige lyskilder, som kan monteres stort set alle steder i hjemmet. Det kan desuden anvendes til flere forskellige formål herunder læsebelysning, arbejdsbelysning og orienteringsbelysning.

Det er blevet populært at anvende væglamper i stuen eftersom det skaber en behagelig belysning, som bidrager til en harmonisk atmosfære samt frigører en masse gulvplads. Stuen er hjertet i ethvert hjem, hvor familie og venner samles for at slappe af, hygge sig og dele livets øjeblikke. Med væglamper får man det bedste lysdesign til stuen, som forbedrer både atmosfæren, funktionalitet og æstetik i stuen.

Vi anbefaler desuden, at man supplere med væglamper til den generelle belysning. Det kan generelt være udfordrende at tilføje og skabe personlighed, varme og harmoni i rummet. Med væglamper kan man nemmere skabe en sammenhæng mellem indretningen og lyset. Denne sammensætning mellem lamper og belysning bidrager til, at skabe et hjem fuld af personlighed med fokus på detaljerne i hjemmet.

Det er derudover fordelagtig, at anvende væglamper, hvis man oplever mangel på plads. I praksis kan det være udfordrende at udnytte pladsen i hjemmet, hvorved væglamper er en oplagt løsning.

Hos Møller & Rothe kan vi i samarbejde finde frem til det ønsket udtryk, som du søger i hjemmet. Vi har vores egne professionelle Lightning Planners tilknyttet, som står til rådighed og kan hjælpe med at udnytte rummets fulde potientiale.

Vi anbefaler derfor, at man søger rådgivning hos vores professionelle Lightning Planners med henblik på at sikre, at sikre at lysdesignet udnyttes i forhold til rummet.

Hos Møller & Rothe forstår vi vigtigheden af, at skabe den perfekte belysning i dit hjem. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af væglamper, der ikke kun opfylder dine belysningsbehov, men også forbedrer æstetikken i dit rum. Gå på opdagelse og udforsk vores produktsortiment af væglamper.

“Væglamper er som kunstværker på væggen, der maler rummet med lys og stil.”

Vi tænker i lys – Og ikke kun lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for dit næste projekt bliver fulgt helt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer af rum, derved kan vi sikre kvaliteten af dine lysbehov. Vores Lighting Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet i din rådgivning inden for belysningsrådgivning.

Du får korrekt og hurtig rådgivning inden for belysning, derved behøver jeres projekter ikke at blive forsinket. 

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners (lysdesignere), skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningen, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at hører mere.

Kontakt os og hør mere

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Se cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev