Belysning stue

Hos Møller & Rothe er vi eksperter indenfor belysning af stue.

Vi forhandler en række kendte brands og har et stort sortiment af lamper, stander og pendler til belysning af stuen.

Der findes flere forskellige typer af belysning, og hvilken type man vælger afhænger af, hvordan man ønsker at ens stue skal fremtræde.

Hos Møller & Rothe har vi vores egne Lighting Planners tilknyttet. De arbejder efter at sammensætte dit lysdesign til belysning af stuen, der omfavner de ønskede belysningsfunktioner.

Stuen er et centralt rum i hjemmet, som man typisk benytter i forskellige sammenhænge og til forskellige funktioner. Derfor er det afgørende at valget af lamper udvælges med omhu som følge af, at det er centralt for belysning af stue.

Den perfekte stue kræver god belysning, men det kan være svært at sammensætte en god palet af lamper, der reelt matcher de behov og det liv, der leves i rummet. Det er både lamper og lys, som skal passe til stuens mange funktioner samt din personlige indretningsstil.

Hos Møller & Rothe ønsker vi at hjælpe dig med, at få den perfekte belysning i stuen. Kom forbi vores butik og del dine ideer og få inspiration til lysdesignet. Så sikrer vi i samarbejde, at du får mest mulig ud af belysningen i stuen!

 

 

Stuens vigtigste lampe

Loftlampen

Hos Møller & Rothe arbejder vores Lighting Planners efter overbevisningen om, at loftlampen er stuens vigtigste lampe!

Man skal tænke på loftlampen, som en slags grundbelysning, hvor man kan supplere loftlampen med andre lamper.

Loftlampen danner rammen for belysning af stuen. Loftlampen repræsenterer alt fra loftspots til indbygningspots. Desuden menes der med grundbelysning at sådanne spots danner en overordnet belysning i rummet. Herefter bør man således afhængig af behov supplere med bordlamper, pendler, væglamper og standerlamper.

F.eks. er væglamper oplagte, hvis man typisk læser i stuen og skal bruge direkte belysning. Heraf kan en justerbar væglampe desuden monteres og indstilles således man kan opnå den ønskede belysning. Derudover kan væglamper bidrage til helhedsudtrykket i stuen og løfte stemningen i rummet.

 

Udforsk vores produkter

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev