Om os

Hos Møller & Rothe rådgiver og projekterer vi skræddersyet lysdesign for både arkitekter, indretningsarkitekter, entreprenører og private kunder.

Vi har egen tegnestue med Lighting Planners, der arbejder med belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter sammen med arkitekter og bygherre for både virksomheder og private kunder.

Vi har kontor og showroom i Nordhavn på Baltikavej 7, samt i Aarhus centrum, Bødker Balles Gård 19, st. Vores showrooms er fyldt med inspiration med alt inden for pendler, loftspots, væglamper, udendørsbelysning mm.

Vores brands: Delta Light, ONE A, Giopato & Coombes, Sammode, Lumina, Faustlight blandt andre.

I centrum af København på Kronprinsessegade 3 har vi et lille city showroom, hvor enkelte af vores brands er udstillet. Showroomet er åbent tirsdag-torsdag fra kl. 9-17.

Historie

Historien om Møller & Rothe går helt tilbage til 1936 i Sverige, hvor Thyge Rothe og Niels A. Møller etablerede virksomheden – deraf kommer navnet Møller & Rothe.

Det var til en start et firma der beskæftigede sig med handel af tekstiler, kapselmaskiner og kornkværne. Forretningen udviklede sig over tid til at sælge kunstindustriartikler, derefter møbler og sidenhen belysning.

I 1993 startede Møller & Rothe med at importere italienske lamper, som blev solgt i Danmark og senere i hele Skandinavien, samt til flere projekter i England, Spanien, Schweiz og Italien. Siden da er virksomheden vokset støt til at omfatte flere agenturer som Giopato & Coombes, Faustlight, ONE A, Delta Light, Lumina, Il Fanale, Moooi blandt andre.

Familien Gelbjerg-Hansen har været en del af virksomheden siden 1944 og Møller & Rothe ejes i dag af administrerende direktør Jan Gelbjerg-Hansen.

Med 30 års erfaring er Møller & Rothe en af ​​de førende belysningsvirksomheder i Danmark, der projekterer og rådgiver inden for lysdesign.

 

Mission

I samspil med arkitektur og rum skaber vi innovativt og skræddersyet lysdesign for både virksomheder og private kunder. Vi tænker i lys – og ikke kun lamper.

 

Vision

Vi skal være på forkant med nye leverandører der er fremme i design, således at vi altid rådgiver og projekterer ud fra nyeste teknologi inden for lysteknik og design.

Kontorbelysning

Du tænker måske ikke umiddelbart over det, men god kontorbelysning spiller en vigtig rolle for dig og dine medarbejderes effektivitet.

Læs om kontorbelysning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev