Spotlys

Hos Møller & Rothe forhandler vi spotlys til både indendørsbelysning og udendørsbelysning.

Spotlys er blevet særdeles populært i de danske hjem, og oplever i øjeblikket en renæssance, det giver ubegrænsede muligheder i forhold til, hvordan man vil fremhæve ens bolig samtidig med, at det er blevet meget lettere at montere og installere. Ydermere, så giver LED og skinnesystemer nye muligheder i forhold til, hvordan man ønsker at placere og montere spotlys, hvorved man kan skabe unikke lysdesign.

De udgiver et koncentreret, men behageligt lys, der fungerer enormt godt til flere forskellige formål herunder i køkkenet, badeværelset, arbejde, læsning etc.

Med spotlys kombinerer man både funktionel- og dekorativ belysning, hvilket naturligvis bidrager til indretningen i hjemmet. Spotlys fylder stort set ingenting og alligevel formår de at give et godt og kraftigt lys. Dette gælder især rum der er i underskud af den naturlige belysning, da spotlys har en høj og naturlig farvegengivelse, hvorved de formår at kompensere for den naturlige belysning.

Der er ingen begrænsninger for, hvor man kan montere spotlys i hjemmet. På trods af, at størstedelen placerer spotlys i loftet, så kan man også installere spotlys langs gulve og vægge, hvilket skaber et dynamisk og kraftfuld look. Det er særdeles i forbindelse med udendørsbelysning, hvor at denne løsning er populært langs stier, gange og facader. Man får således et indbydende og komfortabel atmosfære til hjemmet.

Hos Møller & Rothe anbefaler vi, og opfordrer til at man benytter spotlys til både indenfor og udenfor.

Når du skal vælge hvilken pærer du vil benytte, anbefaler vi også at du går med en LED-pærer, da du kan hæve og sænke lysstyrken efter behov og kan holde i op til 10 år. hvad der er hovedsageligt taler for LED er, at de genererer 80% mindre strøm end den almindelige halogen pærer – Dette leder til at du sparer en masse penge på el-regningen.

Gå på opdagelse i vores generøse sortiment fra high-end brands, som ONE A, Delta Light og Faustlight.

“Everyone shines, given the right lightning.”

Vi skaber innovativt lysdesign

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners, skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med at visualisere belysningen, inden der træffes en beslutning, så du ved, at du får lige det lysdesign du ønsker.

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev