Påbygningsspot

Hos Møller & Rothe forhandler vi en lang række af forskellige påbygningsspots i kraft af design og størrelse – men uanset, hvilken du vælger så er der generelt en masse fordele forbundet med påbygningsspots.

Påbygningsspots kan bruges til mange formål, om det er til at få et bedre overblik i klædeskabet, reolen, køkkenet, badeværelset eller blot til at skabe en flot dynamisk trappegang, så kan man benytte påbygningsspots.

Påbygningsspots fungerer således, at man kan fastgøre og montere på vilkårlige overflader i hjemmet, hvilket skaber fleksibilitet i forhold til, at man får mulighed for at tilføje eller fjerne udstyr efter behov, og dermed skræddersy udstyret til specifikke opgaver. Derudover tilføjer de ekstra lys, hvor der er behov for det, hvilket kan forekomme steder, hvor der ikke er tilstrækkeligt med naturligt lys.

I sådanne tilfælde – så er påbygningsspots fordelagtige at anvende som følge af deres høje og naturlige farvegengivelse, hvorved de evner at kompensere for den naturlige belysning. Påbygningsspots er meget alsidige og nemme at montere.

Til sidst, så er påbygningsspots ligeledes fordelagtige til dig, der oplever pladsmangel. Med påbygningsspots får man mulighed for at organisere og opbevare udstyr mere effektivt, da man kan fastgøre flere genstande på et mindre areal.

Vi kan i samarbejde sikre dig det bedst mulige resultat.

Hos Møller & Rothe har vi tilknyttet vores egne profesionelle Lighting Planners, som rådgiver i udvikling af lysdesign. Vi anbefaler, at man inddrager dem tidligt i processen med henblik på, at sikre det bedst mulige resultat. Vi står klar til at rådgive, hvor vi med vores store erfaring og brede produktprogram fra mange leverandører kan sammensætte det perfekte lysdesign efter behov.

Vi tilbyder vores ekspertise inden for både udendørs belysning og indendørs belysning – gå på opdagelse og udforsk vores sortiment. Vi forhandler mange kendte brands som eksempelvis: Delta Light, Giopato & Coombes, Sammode, Faustlight og mange flere.

Indendørs belysning

Indendørs belysning er en af de vigtigste aspekter i design og indretning, netop fordi belysningen kan transformere rum på godt og ondt.

Hvis lys er placeret forkert i et rum, kan det resultere i at møbler optræder forkert i rummet. Derudover kan det også påvirke stemningen i rummet og bidrage til hovedpiner og trætte øjne.

Det er derfor afgørende, at der i lysdesignet bliver taget højde for det givet rum og det naturlige lysindfald. Derfor bør man som køber, benytte profesionelle Ligthning Planners, som kan udarbejde et unikt lysdesign efter de givet omstændigheder.

Det naturlige lysindfald med sollys er mentalt stimulerende for hjernen, og skal ikke nødvendigvis erstattes af spots. I samarbejdet med det naturlige lys, tager vores Lightning Planners højde for den geografiske placering i forhold til, hvilken vej vender vinduer og sæson m.m.

Indendørs­belysning

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Cases

Tilmeld dig vores nyhedsbrev