Indretningsarkitekter privat

Indretningsarkitekter privat

Hos Møller & Rothe, har vi med vores store erfaring og viden, samt fagkompetente rådgivning, formået at rådgive vores kunder i forbindelse med, hvordan man får den bedst mulige belysning i hjemmet.

Vi har hos Møller & Rothe tilknyttet vores egne Lightning Planners, der fungerer som indretningsarkitekter til det private hjem. De sørger for at udvikle et lysdesign, der bidrager til at tilrettelægge den bedst mulige belysning i hjemmet. Vores Lightning Planners tager naturligvis højde for det private hjem, og sikrer at lysdesignet harmonerer i samspil med rummets arkitektur. På den måde skaber vores Lightning Planners den rette atmosfære, stemning og miljø via indendørsbelysning, samt havebelysning.

Hos Møller & Rothe sikrer vi i samarbejde, at gennemgå de forskellige arkitektoniske – scenarier og overvejelser som i har gjort jer i forbindelse med indretning af det private hjem.

Det er derfor afgørende, at man tager kontakt tidligt i processen, hvorved vores profesionelle indretningsarkitekter privat altså vores såkaldte Lightning Planners kan præge indretningsprocessen. Derved sikrer, at de rette styresystemer, armaturer og farvetemperaturer udvælges og implementeres i projektet.

Den arkitektoniske belysning er kompleks. Den består af en omfattende sammensætning mellem multiple lys faktorer i forbindelse med at tilrettelægge det optimale lysdesign. Hos Møller & Rothe sikrer vores indretningsarkitekter det optimale samspil mellem belysningsstyrke, lysfordeling, lysfarve og lysretning.

Vi anbefaler, at du slipper fantasien løs og kontakter os når du har behov for rådgivning i forbindelse med indretning af lysdesign til det private hjem. Vores Lightning Planners står altid til rådighed!

Rådgivning i indretningsarkitektur

Vores profesionelle Lightning Planners kan i samarbejde udarbejde belysningsplaner for din bolig

Man skal gøre sig en række overvejelser i forbindelse med arkitektoniske projekter i forhold til belysningen. Derfor er det en god ide, at søge rådgivning og ekspertise hos profesionelle Lightning Planners, som kan udtænke det bedste lysdesign.

Vores Lightning Planners udarbejder i samarbejde med jer kreative og innovative lysdesign med forbehold for arkitektur og rum. På den måde inkorporeres omgivelser, hvilket forbedrer samspillet mellem arkitektur og rum.

Møller & Rothe har stor erfaring med arkitektonisk lysdesign, hvor vi erfarer at vores Lightning Planners skal være involveret tidligt i processen med henblik på, at opnå de bedste resultater.

Indretningsarkitekter privat

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Se cases
Møller_&_Rothe_Trappebelysning

Vi tænker i lys – ikke kun i lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for at dit næste projekt bliver fulgt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan belysningsrådgive dig i dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer rum og derved sikre effekten. Vores Lightning Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet indenfor belysningsrådgivning.

Få korrekt og hurtig belysningsrådgivning, så projektet ikke trækker ud. 

Med egen tegnestue og professionelle Lightning Planners, skaber vi belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningsrådgivning, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at høre mere.

Kontakt os og hør mere

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev