Rådgivning i lysdesign

Hos Møller & Rothe har vi mange års erfaring med rådgivning inden for lysdesign. 

I samarbejde med arkitekter og bygherrer kombinerer vi lysdesign, rum og stemning med ingeniørarbejde og teknisk viden. Vores Lighting Planners kan skræddersy et lysdesign, der tager højde for rummets- arkitektur og kvaliteter.

Vi har stort fokus på, at lysdesignet understøtter arkitekturen og vi stræber efter at integrere belysningen i rummet. På den måde opnår man det bedste resultat.

Vores Lightning Planners bestræber sig ligeledes på, at tage højde for rummets lysindfald.

Hos Møller & Rothe har vi et skarpt øje for belysningsteknik og energieffektivitet, og omsætter det til kreative koncepter og velfungerende belysningsløsninger.

Vi tilbyder vores rådgivning i lysdesign inden for både udendørs belysning og indendørs belysning. Hos Møller & Rothe sikrer vi i samarbejde, at det rette antal armaturer, LED spots og lamper udvælges og sammensættes med henblik på, at opnå det ønskede lysdesign.

Vi handler med kendte brands som eksempelvis:
Delta Light, Giopato & Coombes, Sammode, Faustlight og mange flere.

Rådgivning i lysdesign

Vi skaber innovativt lysdesign

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners, skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med at visualisere belysningen, inden der træffes en beslutning, så du ved, at du får lige det lysdesign du ønsker.

Kontakt os og hør mere

Selskaber vi allerede rådgiver inden for lysdesign

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev