Arkitektonisk belysning

Hos Møller & Rothe tilbyder vi vores viden, erfaring og rådgivning i forbindelse med arkitektonisk belysning.

Arkitektur og belysning går som fod i hose! Derfor anbefales det, at søge rådgivning i forbindelse med lysdesign, hvor det er nødvendigt med professionelle belysningsrådgivere…
Hvis man altså ønsker at opnå det bedste resultat!

Hos Møller & Rothe rådgiver vi i lysdesign og står klar til, at hjælpe med jeres næste arkitektoniske belysningsprojekt.

Vi kan med sublim arkitektonisk belysning få bygningen til at træde frem på en elegant og storslået måde.

Vi sikrer i samarbejde at gennemgå, hvilket overvejelser som i har gjort jer samt en række forskellige arkitektoniske scenarier.

På den måde sikrer vi i fællesskab, at tilrettelægge den mest optimale arkitektoniske belysning i samspil med rum og arkitektur.

Arkitektonisk belysning er mere end blot æstetik, hvor det perfekte lysdesign også tager højde for indvirkningen på mennesker. Belysningen bidrager til miljøet og sætter stemningen i rummet, hvor det både skal inspirere og motivere.

Hos Møller & Rothe stræber vi efter at udvikle et lysdesign, der skaber den rette atmosfære, hvor folk kan trives. Arkitektonisk belysning gælder både for indendørs belysning og udendørs belysning, hvor vi forsøger at skabe harmoni med det perfekte lysdesign.

Kom forbi Nordhavn i vores lampeforretning på vores hovedkontor eller København i vores showroom, og bliv inspireret i dansk lampe design.

Rådgivning i lysdesign

Vores profesionelle Lightning Planners kan i samarbejde udarbejde belysningsplaner for både små og store arkitektoniske projekter.

Man skal gøre sig en række overvejelser i forbindelse med arkitektoniske projekter i forhold til belysningen. Derfor er det en god ide, at søge rådgivning og ekspertise hos profesionelle Lightning Planners, som kan udtænke det bedste lysdesign.

Vores Lightning Planners udarbejder i samarbejde med jer kreative og innovative lysdesign med forbehold for arkitektur og rum. På den måde inkorporeres omgivelser, hvilket forbedrer samspillet mellem arkitektur og rum.

Møller & Rothe har stor erfaring med arkitektonisk lysdesign, hvor vi erfarer at vores Lightning Planners skal være involveret tidligt i processen med henblik på, at opnå de bedste resultater.

Det skyldes, at vores profesionelle Lightning Planners således kan præge processen og sikre, at de rette styresystemer, armaturer og farvetemperaturer udvælges og implementeres i projektet.

Den arkitektoniske belysning er kompleks og består af en omfattende sammensætning mellem multiple lys faktorer i forbindelse med at tilrettelægge det optimale lysdesign. Hos Møller & Rothe sikrer vores Lightning Planners det optimale samspil mellem belysningsstyrke, lysfordeling, lysfarve og lysretning.

Kontakt os

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Se cases
Belysningsrådgivning

Vi tænker i lys – ikke kun i lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for at dit næste projekt bliver fulgt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan belysningsrådgive dig i dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer rum og derved sikre effekten. Vores Lightning Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet indenfor belysningsrådgivning.

Få korrekt og hurtig belysningsrådgivning, så projektet ikke trækker ud. 

Med egen tegnestue og professionelle Lightning Planners, skaber vi belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningsrådgivning, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at høre mere.

Kontakt os og hør mere

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev