Lampedesign

Hos møller & Rothe tilbyder vi både unik lampedesign og lysdesign af højeste kvalitet.

Vi har et bredt sortiment af belysningsmuligheder – og vi kan dermed forsikre dig, at du finder lige præcis det du leder efter!

Uanset om du er på jagt efter bordlamper, pendler, væglamper, standerlamper, indbygning loft, påbygning loft, udelys loft eller udelys terræn – så finder du det hos Møller & Rothe.

Hvis du står og trænger til en ny flot designerlampe, så er det meget vigtigt at se hvilket lys selve pæren afgiver. At den blot er pæn, betyder desværre ikke den afgiver det rette lys, du har behov for.

Du føler måske belysningen er med til at påvirke koncentrationsevnen og humøret, samt en træthed og hovedpine. Så gælder det højst sandsynligt selve lyset dine pærer afgiver. Vi kan hos Møller & Rothe, hjælpe dig frem til et godt lysdesign.

Dette vil fremfører et sundt og produktivt miljø i hjemmet. Vi har med vores stærke netværk fået et sortiment der er af højeste kvalitet og design. Vi samarbejder med vores leverandører af high-end brands, der forsyner med kvalitetslamper samt designlamper. Som b.l.a består af brands såsom Giopato & Coombes, Moooi, Delta Light, ONE A og Bocci blandt mange andre. Derudover finder du eksklusive lamper til konkurencedygtige priser.

Med de utallige løsninger og muligheder du har, kan det hurtigt virke uoverskueligt. Du har måske en ide, men har svært ved at gøre den til en realitet, da mange parametrer spiller ind. Derfor har du mulighed for at kontakte vores såkaldte lightning Planners, Der hver dag arbejder med belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger.

I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter med arkitekter samt bygherre. Her vil du blive rådgivet i lysdesign og blive guidet frem til et lysdesign der går i harmoni med indretningen. Så vi sammen kan skabe et nyt liv, uanset om det gælder i det private hjem eller erhverv.

 

 

Møller_&_Rothe_Lampedesign 3

Vi tænker i lys – Og ikke kun lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for dit næste projekt bliver fulgt helt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer af rum, derved kan vi sikre kvaliteten af dine lysbehov. Vores Lighting Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet i din rådgivning inden for belysningsrådgivning.

Du får korrekt og hurtig rådgivning inden for belysning, derved behøver jeres projekter ikke at blive forsinket. 

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners (lysdesignere), skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningen, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at hører mere.

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev