Lampebutik i København

Møller & Rothe er en unik lampebutik i København.

Vi har showroom i Kronprinsessegade 3, 1306 København K, og vi har hovedkontor i Baltikavej 7, 2150 Nordhavn.

Hos Møller & Rothe udvikler vi kreativt og innovativt lysdesign i samspil med arkitektur og rum. Vores inspiration sker i dialog med bygherre, arkitekt og indretningsarkitekt samt tendenser i den nyeste teknologi inden for lysteknik og design.

Møller & Rothe er din lampebutik, hvor vi med showroom i København og hovedkontor i Nordhavn er nemt tilgængelige for forbrugere i Københavnsområdet.

Vi har et stort udvalg af lamper, hvor vores medarbejdere ligeledes er til rådighed og klar til at udføre kompetent vejledning og rådgivning inden for lysdesign. Hvis du ønsker at undersøge vores store udvalg og sortiment inden du besøger os, så kan du udforske vores hjemmeside.

I København har vi vores eget showroom, hvor vi udstiller vores fantastiske udvalg af lamper. Der er derved rig mulighed for at kigge forbi og blive inspireret i lysdesign og lamper til hjemmet.

I Nordhavn har vi vores egen tegnestue med Lighting Planners, der hver dag arbejder med belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter med arkitekter samt bygherre. Hos Møller & Rothe tilbyder vores Lightning Planners rådgivning i lysdesign inden for både udendørs belysning og indendørs belysning.

Vi handler med kendte brands som eksempelvis:
Delta Light, Giopato & Coombes, Sammode, Faustlight og mange flere.

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev