Lampebutik i København

Møller & Rothe er en unik lampebutik i København.

Vi har hovedkontor og showroom i Nordhavn på Baltikavej 7, samt et lille showroom i vores pavillon ved Kongens Have på Kronprinsessegade 3, som har åbent tirsdag-torsdag fra kl. 9-17.

På vores hovedkontor i Nordhavn har vi et større showroom tilknyttet, hvor du finder langt de fleste af vores brands udstillet, mens vores pavillon består af en mindre udstilling af Faustlight, ONE A, Giopato & Coombes og J. Adams & Co.

Hos Møller & Rothe rådgiver og projekterer vi skræddersyet lysdesign for både arkitekter, indretningsarkitekter, entreprenører og private kunder.

Møller & Rothe er din lampebutik, hvor vi med showroom i København og hovedkontor i Nordhavn er nemt tilgængelige for forbrugere i Københavnsområdet.

Vi har et stort udvalg af lamper, hvor vores medarbejdere ligeledes er til rådighed og klar til at udføre kompetent vejledning og rådgivning inden for lysdesign. Hvis du ønsker at undersøge vores store udvalg og sortiment inden du besøger os, så kan du udforske vores hjemmeside.

På vores hovedkontor i Nordhavn har vi egen tegnestue med Lighting Planners, der hver dag arbejder med belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter med arkitekter samt bygherre. Hos Møller & Rothe tilbyder vores Lightning Planners rådgivning i lysdesign inden for både udendørs belysning og indendørs belysning.

Vi handler med kendte brands som eksempelvis:
Delta Light, Giopato & Coombes, Sammode, Faustlight og mange flere.

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Se cases

Tilmeld dig vores nyhedsbrev