Lamper

Hos Møller & Rothe er vi kendte for vores lamper samt brede produktsortiment af high-end brands.

Vi har en lang række alternative belysningsmuligheder i kraft af forskellige varekategorier. Uanset om du er på jagt efter: bordlamper, pendler, væglamper, standerlamper, indbygning loft, påbygning loft, udelys loft eller udelys terræn. Så kan du finde det hos Møller & Rothe.

Vi tilbyder kvalitetslamper der er dekorative og praktiske i forhold til design og belysning. Hos Møller & Rothe har vi med garanti lamper og belysning, der dækker dine behov uagtet om det gælder privat eller erhverv. Vi har desuden vores egne Lightning Planners, der sidder i vores tegnstuer og rådgiver i lysdesign. De står naturligvis til rådighed. De kan hjælpe med at udvikle et lysdesign der er i harmoni med indretningen. Dette er uanset om det gælder privat eller erhverv.

Hos Møller & Rothe finder du lamper af højeste kvalitet og design til konkurrencedygtige priser. Vi har gennem årene opbygget et stærkt netværk med gode relationer, hvor vi hos Møller & Rothe samarbejder med leverandører af high-end brands, der forsyner med kvalitetslamper samt designlamper. Vores produktsortiment er karakteriseret ved kvalitet og design, og består af en række kendte brands såsom Giopato & Coombes, Moooi, Delta Light, ONE A og Bocci blandt mange andre.

Pendler lamper i lækkert design

Hos Møller & Rothe finder du eksklusive pendler, der er nøje udvalgt af vores Lighting Planners.

Vi betragter pendler, som mere end blot en lampe. Det er loftets halssmykke, der elegant hænger og kærtegner øjet med lækkert design, smukke former og farver samt stimulerende lys. Pendler er en ideel lampe når man ønsker belysning af hele rummet, hvor den derudover også bidrager og løfter indretningen i hjemmet.

Derfor bør man vælge en pendler afhængig af ens stil, der harmonerer med indretningen. Hos Møller & Rothe forhandler vi en række anerkendte designer med klassiske, moderne og minimalistiske pendler lamper. Vi anbefaler pendler for dem, der ønsker stilren belysning i stuen og køkkenet.

Gå på opdagelse i vores sortiment af pendler.

Se vores pendler

Standerlamper

Hos Møller & Rothe finder du eksklusive standerlamper, der er nøje udvalgt af vores Lighting Planners.

Vi forhandler en række forskellige standerlamper, hvor vi gennem vores leverandører har adgang til standerlamper med et unikt design. Hos Møller & Rothe prioriterer vi designet, hvor vi mener at en standerlampe er en flot tilføjelse ved siden af sofaen, ved en lænestol eller endda ved siden af sengen.

Standerlamper kan både være funktionel som følge af, at standerlamper er perfekte til at skabe ekstra koncentreret lys. Derudover kan standerlamper ligeledes anvendes som dekorativ belysning og skabe en hyggelig belysning.

Standerlampen bør integrereres i et oplyst rum, hvor designet visuelt præsenteres og bidrager til indretningen. Desuden kan standerlampen i samspil med andre forskellige lamper ligeledes bidrage til at skabe et hyggeligt miljø.

Gå på opdagelse i vores sortiment af standerlamper.

 

Se vores standerlamper

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev