LED pærer

Hos Møller & Rothe er vi eksperter i LED-belysning. Vi anbefaler, at man benytter LED-pære, da det er fremtidens belysning med energibesparelse og længere levetid.

Der er mange fordele forbundet med at benytte LED pærer. De har nemlig et utroligt lavt energiforbrug, og derfor enormt effektive i forhold til energi besparelse. Du vil med LED-pærer opleve en bemærkelsesværdig energieffektiv belysningsløsning. Disse pærer har en hurtig tænding og bruger markant mindre strøm end deres konventionelle modparter, hvilket medfører lavere elregninger og en betydelig reduktion i dit energiforbrug.

Derudover har LED en lang levetid på 10-25 år, og kan derfor typisk holde i markant længere tid end almindelige pærer, hvilket betyder, at man skal bruge færre både tid og penge på udskiftning og vedligeholdelse.

Der er i øjeblikket stigende elpriser og elregninger og det er derfor mere aktuelt end nogensinde før, at man kraftigt overvejer at benytte LED, som er et økonomisk, langsigtet og bekvem valg.

LED indeholder desuden intet kviksølv sammenlignet med spare-pærer. Derudover fungerer LED ligeledes til udendørsbrug, hvor temperaturen ikke skader lyset – hvilket også gælder når man tænder og slukker lyset.

Man kan anvende LED lyset præcis som man ønsker i forhold til, hvilken farve pærerne skal gengive… Men bottom-line er at LED pære er billigere i drift!

Hvis du på nuværende tidspunkt benytter halogen pære, så kan du nemt erstatte og skifte til LED-pære – og opnå energi besparelser på den korte bane og lange bane.

Hos Møller & Rothe stræber vi efter, at kunne rådgive vores kunder bedst muligt – derfor forsøger vi konstant, at tillægge os ny viden inden for LED pærer og belysning. På den måde sikrer vi professionel vejledning til vores kunder på det højest faglige niveau både på 1) design og 2) funktionalitet.

Vi står klar og tilbyder vores rådgivning i forbindelse med at udvikle det rette lysdesign til både udendørs belysning og indendørs belysning. Hos Møller & Rothe, der sikrer vi i samarbejde, at udvælge det rette antal armaturer, LED spots og LED lamper, hvorpå vi kan sammensætte det ønskede lysdesign.

Vi handler med kendte brands som eksempelvis: Delta Light, Giopato & Coombes, Sammode, Faustlight og mange flere.

Møller_&_Rothe_LED_Pærer

Vi skaber innovativt lysdesign

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners, skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med at visualisere belysningen, inden der træffes en beslutning, så du ved, at du får lige det lysdesign du ønsker.

Kontakt os og hør mere

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Cases

Cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev