LED pærer

Hos Møller & Rothe er vi eksperter i LED-belysning – vi forhandler både designerlamper og lyskilder herunder LED pærer…

Der er mange fordele forbundet med at benytte LED pære. De har nemlig et utroligt lavt energiforbrug og en lang levetid på 10-25 år – og derfor enormt effektive i forhold til energi besparelse.

Det er i øjeblikket med stigende elpriser og elregninger mere aktuelt end nogensinde før, hvorfor vi hos Møller & Rothe opfordrer til, at benytte mere LED.

LED indeholder desuden intet kviksølv sammenlignet med spare-pærer. Derudover fungerer LED ligeledes til udendørsbrug, hvor temperaturen ikke skader lyset – hvilket også gælder når man tænder og slukker lyset.

Man kan anvende LED lyset præcis som man ønsker i forhold til, hvilken farve pærerne skal gengive… Men bottom-line er at LED pære er billigere i drift!

Hvis du på nuværende tidspunkt benytter halogen pære, så kan du nemt erstatte og skifte til LED-pære – og opnå energi besparelser på den korte bane og lange bane.

Hos Møller & Rothe stræber vi efter, at kunne rådgive vores kunder bedst muligt – derfor forsøger vi konstant, at tillægge os ny viden inden for LED pærer og belysning. På den måde sikrer vi professionel vejledning til vores kunder på det højest faglige niveau både på 1) design og 2) funktionalitet.

Vi står klar og tilbyder vores rådgivning i forbindelse med at udvikle det rette lysdesign til både udendørs belysning og indendørs belysning. Hos Møller & Rothe, der sikrer vi i samarbejde, at udvælge det rette antal armaturer, LED spots og LED lamper, hvorpå vi kan sammensætte det ønskede lysdesign.

Vi handler med kendte brands som eksempelvis: Delta Light, Giopato & Coombes, Sammode, Faustlight og mange flere.

Møller_&_Rothe_LED_Pærer

Vi skaber innovativt lysdesign

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners, skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med at visualisere belysningen, inden der træffes en beslutning, så du ved, at du får lige det lysdesign du ønsker.

Kontakt os og hør mere

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Cases

Cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev