Led spot

Har du brug for inspiration til nye måder at belyse dit hjem på? Måske er led spot noget for dig!

Hvis du ønsker, at prøve en alternativ lyskilde i stedet for traditionelle lamper, så kunne spots måske være noget for dig. Spots leverer et kraftigt og fleksibelt lys og har den fordel, at de er tilgængelige i forskellige former såsom lamper, spotlys og rondeller. Spots er en yderst populær type belysning. Det er delvist på grund af deres alsidighed, og at de egner sig godt til næsten alle rum i hjemmet. For eksempel er spots isærdeles ideelle til badeværelser og kælderrum, hvor der typisk ikke er et naturligt lysindfald, hvorfor spots er oplagte da de giver en høj og naturlig farvegengivelse.

LED-spot

LED-indbygningsspot opfylder mange formål, men de har en primær fordel i forhold til de ældre halogenspots, og det er varmeudviklingen. LED producerer ikke nær så meget varme, som traditionelle spots, hvilket gør det lettere at montere og eftermontere LED-indbygningsspots. Det skyldes, at kravene til installationen ikke er lige så omfattende grundet den lavere brandfare.

Man bør vælge LED-spots til hjemmet af flere årsager. Den forlængede levetid af LED-pærer og spots sammenlignet med konventionelle pærer er markant. Spots viser en imponerende holdbarhed, hvilket gør dem velegnede til gentagen tænding og slukning. LED-pærer udsender ikke UV-stråler, hvilket beskytter både møbler og genstande mod misfarvning. Derudover reduceres energiforbruget betydeligt, da LED-spots er mere effektive end traditionelle pærer. Den pladsbesparende karakter af spots, der monteres på vægge eller lofter bidrager til en minimalistisk æstetik, da man undgår overfyldning af rummet.

Derudover indebærer LED-spots samtidig også øjeblikkelig belysning uden forsinkelse i modsætning til sparepære. Man opnår samtidig en betydelig reduktion i CO2-aftrykket, hvilket afspejles i lavere el-regninger. Kort sagt forener valget af spots med LED-pærer både stil, funktionalitet og miljøvenlighed i en moderne belysningsløsning.

Hos Møller & Rothe har vi vores egen tegnstue med profesionelle Lightning Planners tilknyttet, og de står klar til at hjælpe dig – så kontakt os i dag!

Diskret og fleksibel belysning

Indbygnings­spots

Indbygningsspot kan være den perfekte løsning, når du ønsker diskret og behagelig belysning i dit hjem. Hos Møller & Rothe har vi derfor et omfattende udvalg af forskellige indbygningsspots til indendørs brug her på vores hjemmeside.

Indbygningsspots er en yderst populær form for belysning i hjemmet, og det er ikke uden grund. Du har mange muligheder for at skabe et behageligt lys i dit hjem ved at vælge indbygningsspots. For eksempel er det populært med indbygningsspot i køkkenet, badeværelset, gangområder og entreen.

I vores sortiment finder du både LED– og halogenspots i materialer som børstet stål, aluminium og glas. Hos Møller & Rothe tilbyder vi indbygningsspots, der imødekommer alle behov, og du har altid mulighed for at vælge blandt spots fra flere anerkendte brands.

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev