Entre belysning

Entre belysning er førstehåndsindtrykket af hjemmet, derfor er det naturligvis vigtigt belysning er i top og stemmer overens med din stil og personlighed.

Hos Møller & Rothe har vi et stort og omfattende sortiment af alle former for designer lamper. Vi hjælper dig, med at udvikle et lysdesign, så din entre belysning afspejler rummets stil og personlighed.

Vi tager naturligvis forbehold for entreen’s arkitektur som følge af, at det er kritisk for lysdesignet, hvorvidt rummet er lille, stor, aflangt eller kroget samt lysindfaldet fra naturligt lys etc.

Hvis man f.eks. har en stor hall, så er en stor og smuk lysekrone optimalt, hvor man således kan supplere med andre produkter.

På trods af, at man har en lille entree, så kan vi stadigvæk skabe et perfekt resultat med ganske få elementer i form af en enkelt lampe, spots, standerlamper mm.

Hvorimod med en aflang entree, kan det være udfordrende at lyse rummet op vha. blot en enkelt lampe. Vi foreslår i dette tilfælde at benytte flere spots og væglamper, eftersom disse produkter er fordelagtige til sådanne rum og gode til at give en større rum følelse med et afdæmpet og hyggeligt lys.

Til gengæld med en kroget entree, der fungerer spots og væglamper ligeledes enormt godt til at lyse rummets hjørner op, hvilket bidrager til en større rum følelse.

Vi mener, at det er essentielt med en god belysning i entreen, da førstehåndsindtrykket er kritisk for opfattelsesprocessen når man træder ind i hjemmet. Det første man møder er entreen og den skal gerne kunne byde folk velkommen.

Hos Møller & Rothe står vores Lightning Planners til rådighed – de er eksperter i at udvikle unikke lysdesign til entreer.

Gå på opdagelse og udforsk vores store sortiment af lamper – vi handler med kendte brands som eksempelvis:
Delta Light, Giopato & Coombes, Sammode, Faustlight og mange flere.

Pendler lamper i lækkert design

Hos Møller & Rothe finder du eksklusive pendler, der er nøje udvalgt af vores Lighting Planners.

Vi betragter pendler, som mere end blot en lampe. Det er loftets halssmykke, der elegant hænger og kærtegner øjet med lækkert design, smukke former og farver samt stimulerende lys. Pendler er en ideel lampe når man ønsker belysning af hele rummet, hvor den derudover også bidrager og løfter indretningen i hjemmet.

Derfor bør man vælge en pendler afhængig af ens stil, der harmonerer med indretningen. Hos Møller & Rothe forhandler vi en række anerkendte designer med klassiske, moderne og minimalistiske pendler lamper. Vi anbefaler pendler for dem, der ønsker stilren belysning i stuen og køkkenet.

Gå på opdagelse i vores sortiment af pendler.

Se vores pendler

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev