Vægspots

Hos Møller & Rothe kan vi i samarbejde udvikle et lysdesign. Der bidrager til at skabe en unik belysning i form af vægspots til hjemmet.

Vægspots og væglamper er ekstrem alsidige. De kan anvendes til en række forskellige formål herunder læsebelysning, arbejdsbelysning og orienteringsbelysning. Derfor forekommer vægspots og væglamper i forskellige udformninger, hvilket vidner om forskellige målrettede belysningsformål.

Hos Møller & Rothe står vores Lightning Planners til rådighed. De rådgiver og vejleder vores kunder med at vælge, hvilken type lampe, spots og belysning, som passer til deres hjem og behov.

Vi mener, at det er vigtigt at kombinere den generelle belysning med yderligere lamper. Vi anbefaler derfor vægspots, som et supplerende belysningsmiddel. Det bidrager til en mere unik og hyggelig stemning i hjemmet. Man kan derved opnå en række unikke fordele, hvor man kan sætte fokus på detaljerne i hjemmet f.eks. malerier og skulpturer m.m.

Vi kan i samarbejde finde frem til det præcise udtryk, som i ønsker i hjemmet. Hvorved vi kan hjælpe med at udnytte rummets fulde potientiale. Vi anbefaler derfor at man søger eksternt rådgivning som følge af, at det kan være en udfordring at tage højde for rummets formål. Samt hvilket lysdesign man skal anvende i rummet. Hos Møller & Rothe har vi et bredt sortiment af spots og lamper. Hvorved vi med al sandsynlighed kan afdække netop jeres ønsker og behov.

Derudover kan vægspots ligeledes være fordelagtige hvis man besidder en ‘hall’ med hvirvel trappe etc. Hvor vægspots kan fungere som unik trappebelysning. Ydermere bidrager vægspots i dette tilfælde ligeledes til rummets æstetik og skaber et stilrent og komfortabelt look.

Møller_&_Rothe_Trappebelysning

Indendørsbelysning

Indendørsbelysning er en af de vigtigste aspekter i design og indretning, netop fordi belysningen kan transformere rum på godt og ondt.

Hvis lys er placeret forkert i et rum, kan det resultere i at møbler optræder forkert i rummet. Derudover kan det også påvirke stemningen i rummet og bidrage til hovedpiner og trætte øjne.

Det er derfor afgørende, at der i lysdesignet bliver taget højde for det givet rum og det naturlige lysindfald. Derfor bør man som køber, benytte profesionelle Lightning Planners, som kan udarbejde et unikt lysdesign efter de givet omstændigheder.

Det naturlige lysindfald med sollys er mentalt stimulerende for hjernen, og skal ikke nødvendigvis erstattes af spots. I samarbejdet med det naturlige lys, tager vores Lightning Planners højde for den geografiske placering i forhold til, hvilken vej vender vinduer og sæson m.m.

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Se cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev