Spots til loft

Hos Møller & Rothe har vi nøje udvalgt vores sortiment af spots til loft med både indbygningsspots og påbygningsspots.

Vi mener, at downlights er den perfekte løsning til en minimalistisk indretning. Spots til loft er blevet særdeles populære i de danske hjem, da de næsten ikke fylder noget samtidig med at de er enormt stilfulde, og man går derfor ikke på kompromis med designet.

Det er vigtigt, at man gør sig nogen overvejelser i relation til placering af spots til loft. Først og fremmest, så anbefaler vi at man placerer spots i rum, som er i underskud af naturligt lysindfald. Det skyldes, at spots har en høj og naturlig farvegengivelse, der kompenserer for manglen af naturligt lys. Derudover er den mest effektive placering tæt på væggen, da væggen reflektere meget af lyset. På den måde skabes der et behageligt indirekte lys i rummet. De oplyste vægge vil også bidrage til en større rumfølelse.

Hos Møller & Rothe står vi klar til at hjælpe dig med at udvikle et lysdesign i spots til loft, der skaber et stimulerende lys. Vi kan i samarbejde udvikle et lysdesign, hvor du får et fokuseret lys og et godt overblik. Det er f.eks. oplagt med sådan et lysdesign i et køkken.

Hos Møller & Rothe har vi vores egne profesionelle Lighting Planners tilknyttet, som er eksperter i at udvikle lysdesign i spots til loft. Vi står klar til at skabe det flotteste og mest optimale lysdesign, der inkorporere og tager højde for indretningen og arkitekturen i rummene. Du har også mulighed for at fremhæve objekter i dit hjem med spots til loft, hvilket tilføjer mere personlighed, karakter og større rumfølelse.

Gå på opdagelse og udforsk alle vores lamper – vi forhandler anerkendte og eksklusive high-end brands fra hele verden.

Møller_&_Rothe_spots_i_loft

Indendørsbelysning

Indendørsbelysning er en af de vigtigste aspekter i design og indretning, netop fordi belysningen kan transformere rum på godt og ondt.

Hvis lys er placeret forkert i et rum, kan det resultere i at møbler optræder forkert i rummet. Derudover kan det også påvirke stemningen i rummet og bidrage til hovedpiner og trætte øjne.

Det er derfor afgørende, at der i lysdesignet bliver taget højde for det givet rum og det naturlige lysindfald. Derfor bør man som køber, benytte profesionelle Lightning Planners, som kan udarbejde et unikt lysdesign efter de givet omstændigheder.

Det naturlige lysindfald med sollys er mentalt stimulerende for hjernen, og skal ikke nødvendigvis erstattes af spots. I samarbejdet med det naturlige lys, tager vores Lightning Planners højde for den geografiske placering i forhold til, hvilken vej vender vinduer og sæson m.m.

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Se cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev