Spotlys køkken

Spotlys til det moderne køkken er med tiden blevet et ‘must-have’.

Der er flere parametre, der påvirker købsbeslutningsprocessen når man skal finde det rette lysdesign til køkkenet.

Det er blevet særdeles populært med spotlys i køkkenet, og man kan efterhånden vælge mellem flere typer af spots til køkkenet – herunder påbygningsspot, indbygningsspot og spotlamper, der betragtes som de mest populære spots til køkkenet.

Påbygningsspot er nok den mest populære, da man ikke er afhængig af, at bygge dem ind i loftet. Spotlamper er  ligeledes populære til hjemmet, hvor man kun har ét eller få strømudtag, men stadigvæk har mulighed for flere spots.

Hvorimod man med indbygningsspot får et mere diskret spot, da de er “inde” i væggen, men kræver en markant mere kompliceret proces i forbindelse med at få installeret og monteret disse spots.

Et køkken kræver et godt arbejdslys…

Det er kritisk, at køkkenet har den fornødne arbejdsbelysning – og derfor er belysningen i køkkenet central!

Hos Møller & Rothe anbefaler vi derfor, at man placerer belysning under overskabe, hvorved man opnår den rette tone og skarphed. Det bidrager til at fremføre belysning, hvilket er optimalt i forbindelse med når man laver mad…

Til sidst, så anbefaler vi ligeledes at supplere med stemningslys, som bidrager med varme og personlighed til køkkenet. Det er essentielt for at skabe de fornødne rammer for et hyggeligt hjem…

Derudover bør man installere lysdæmper, så det er muligt at ændre belysningen fra arbejdsbelysning til stemningsbelysning. Dette er blot den “nemme” løsning.

Hvis man har et mindre køkken, så er lysdæmpere et godt alternativ til spots i køkkenet, da pladsen måske ikke rækker til en standerlampe eller flere små lamper.

Vi har vores egen tegnstue, hvor vores Lightning Planners står til rådighed og sørger for at guide dig frem til den bedst mulige løsning, hvor lysdesignet tager højde for den personlige stil og øvrige elementer i rummet.

Gå på opdagelse og udforsk vores sortiment af spotlys til køkkenet!

Vi tænker i lys – ikke kun i lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for at dit næste projekt bliver fulgt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan belysningsrådgive dig i dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer rum og derved sikre effekten. Vores Lightning Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet indenfor belysningsrådgivning.

Få korrekt og hurtig belysningsrådgivning, så projektet ikke trækker ud. 

Med egen tegnestue og professionelle Lightning Planners, skaber vi belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningsrådgivning, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at høre mere.

Kontakt os og hør mere

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Se cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev