Butiks­belysning

Hos Møller & Rothe har vi mange års erfaring med smukt butiksbelysning. 

Vi har Lighting Planners, der hver dag arbejder med belysningsplaner. Se nogle af vores detail cases her. Vi har blandt andet stået for butiksbelysningen i følgende butikker: Mads Nørgaard, Multiform og Marianne Dulong.

Hos Møller & Rothe sætter vi jeres butiksbehov i højsæde. Vores tegnestue med Lighting Planners udvikler innovative løsninger inden for lysdesign med henblik på at iscenesætte jeres produkter i butikken, der kan bidrage til at booste salget. Vi arbejder efter at udvikle et lysdesign, der kan give jeres butik en konkurrencemæssig fordel på baggrund af jeres butiksbelysning.

Den rette butiksbelysning er afgørende for at øge salget af dine produkter.

Derudover kan butiksbelysning også skabe et behageligt arbejdsmiljø for de ansatte, der kan øge motivationen, funktionaliteten og effektiviteten hos dem.

Kundetilfredshed, professionalisme og smukt lysdesign er Møller & Rothes højeste prioriteter for alle vores projekter.

Møller & Rothe forhandler diverse nationale- og internationale brands. Dermed er der ubegrænsede muligheder for at sammensætte et lysdesign, som iscenesætter jeres butik bedst muligt. Butiksbelysning er en vigtig del af kundeoplevelsen samt interiøret i din butik, hvor det både er med til at skabe det rette miljø, sætte den rette stemning og fremhæve dine produkter.

Kom forbi vores showroom på vores hovedkontor i Nordhavn, og bliv inspireret til dit næste projekt.

Hvilken indflydelse har butiks­belysning egentlig?

Den optimale butiksbelysning har det formål at præsentere butikkens vare og produkter, bedst muligt.

Møller & Rothe har erfaring med at skabe den rette stemning og atmosfære som fremviser jeres produkter på bedst mulig manér, og vi har erfaring med butiksbelysning igennem mange år.

Det er ikke blot at placere lyset det rigtige sted. Når man skal planlægge og designe butiksbelysning, er det enormt vigtigt at man tager højde for hvilken farve og temperatur lys som pæren skal afgive.

Vores professionelle Lighting Planners kan i samarbejde med jer tilrettelægge det perfekte lysdesign, som imødekommer jeres belysningsbehov.

Selskaber vi allerede rådgiver inden for lysberegning

Carlsberg, Restaurant Silo, Mads Nørgaard – Copenhagen, Jeudan, Norse Store Women & Mange flere.. b2b cases - Carlsberg, The Silo, Mads Nørgaard Copenhagen, Jeudan

Vi tænker i lys – Og ikke kun lamper

Tag fat i Møller & Rothe hvis du enten skal bygge en ny butik, eller blot renovere din nuværende butik. Vi har Lighting Planners med mange års erfaring. Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan hjælpe dig og din butik. 

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners, skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Kontakt os og hør mere

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev