Butiks­belysning

Hos Møller & Rothe har vi mange års erfaring med smukt butiksbelysning. Vores rådgivere har alle de bedste værktøjer for at give din butik den perfekte belysning.

Vi har Lighting Planners, der hver dag arbejder med belysningsplaner i diverse detail butikker i Danmark. Se nogle af vores cases her. Vi har blandt andet stået for butiksbelysningen i følgende butikker: Mads Nørgaard, Multiform og Marianne Dulong

Hos Møller & Rothe sætter vi jeres butiksbehov i højsæde. Vores tegnestue med Lighting Planners udvikler innovative løsninger inden for lysdesign med henblik på at iscenesætte jeres produkter i butikken, der kan bidrage til at booste salget af produkter. Vi arbejder efter at udvikle et lysdesign, der kan give jeres butik en konkurrencemæssig fordel på baggrund af jeres butiksbelysning.

Den generelle belysning i butikken kan realiseres ved hjælp af indbyggede lamper eller hængelamper, som desuden også kan bruges til at indramme og oplyse specifikke varer. Derfor er den rette butiksbelysning et vigtigt element, når der skal skabes liv og gode oplevelser i butikken.

Til butiksbelysning er det afgørende at bruge et kraftigt og koldt lys, hvilket kan øge salget af dine produkter.

dette er for at vise de rette farvetemperaturer og lysniveau på produkterne i butikken. Det er altafgørende for en succesrig butik, at butiksbelysningen også er i orden.

Derudover kan butiksbelysning også skabe et behageligt arbejdsmiljø for de ansatte, der kan øge motivationen, funktionaliteten og effektiviteten hos dem. Derudover kan butiksbelysning også sikre gode kundeforhold.

Kundetilfredshed, professionalisme og smukt lysdesign er Møller & Rothe højeste prioriteter for alle vores projekter.

Møller & Rothe forhandler diverse nationale- og internationale brands. Dermed er der ubegrænsede muligheder for at sammensætte et lysdesign, som iscenesætter jeres butik bedst muligt. Butiksbelysning er en vigtig del af kundeoplevelsen samt interiøret i din butik, hvor det både er med til at skabe det rette miljø, sætte den rette stemning og fremhæve dine produkter.

Kom forbi Nordhavn i vores lampeforretning på vores hovedkontor eller København i vores showroom, og bliv inspireret i dansk lampe design.

Hvilken indflydelse har butiks­belysning egentlig?

Den optimale butiksbelysning har det formål at præsentere butikkens vare og produkter, bedst muligt.

Møller & Rothe har erfaring med at skabe den rette stemning og atmosfære som fremviser jeres produkter på bedst mulig manér, og vi har erfaring med butiksbelysning igennem mange år.

Det er ikke blot at placere lyset det rigtige sted, når man skal planlægge og designe butiksbelysning, er det enormt vigtigt at man tager højde for hvilken farve og temperatur lys som pæren skal afgive. Det handler bl.a. også om hvor butikken er, og vigtigst af alt hvor og hvilken vej vinduerne vender.

Endnu et aspekt som man også skal tage højde for ved design af butiksbelysning er naturligvis også det energiøkonomiske aspekt, det er ikke alle virksomheder som har råd til at brænde lys af i døgndrift.

Vores profesionelle Lighting Planners kan i samarbejde med jer tilrettelægge det perfekte lysdesign, som imødekommer jeres belysningsbehov.

Selskaber vi allerede rådgiver inden for lysberegning

Carlsberg, Restaurant Silo, Mads Nørgaard – Copenhagen, Jeudan, Norse Store Women & Mange flere.. b2b cases - Carlsberg, The Silo, Mads Nørgaard Copenhagen, Jeudan

Vi tænker i lys – Og ikke kun lamper

Tag fat i Møller & Rothe hvis du enten skal bygge en ny butik, eller blot renovere din nuværende butik. Vi har Lighting planners med mange års erfaring. Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan hjælpe dig og din butik.

 

Vi kan regne på belysningen af alle typer af rum, derved kan vi sikre kvaliteten af dine lysbehov. Vores lighting planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet i din rådgivning inden for lysberegning.

Du får korrekt og hurtig rådgivning inden for lysberegning, derved behøver jeres projekter ikke at blive forsinket. 

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners (lysdesignere), skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med butikbelysningen, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at høre mere.

Kontakt os og hør mere

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev