Lamper til hjørne i stuen

Hos Møller & Rothe har vi et stort sortiment af forskellige lamper, der er forbeholdt til hjørnet i stuen.

Er du på jagt efter en lampe til hyggekrogen i stuen? Så vil du gerne skabe den indirekte belysning, som fx kan være i form af en væglampe eller en standerlampe, så du får et blødere og hyggeligere lys i krogen.

For at skabe en hyggekrog i hjørnet bør du ikke købe en pendel, da den afgiver et meget skarpt og kraftigt lys, som ikke bidrager til at skabe en behagelig atmosfære.

Med lamper til hjørne i stuen sikrer man en god stemningsbelysning, og det er nemt at udføre aktiviteter i hyggekroen som f.eks. læsning uden at oplyse hele stuen med et kraftigt lys, som en pendel afgiver.

Vi anbefaler, at du vælger en LED-pære.

Med LED-pærer får man et mere fleksibelt lys, eftersom du kan justere lysstyrken til den ønskede belysning. Det er fordelagtigt, da du ikke har brug for den samme belysning til at læse en bog, som du har brug for når du ser fjernsyn. Med LED-pærer får du også en længere levetid på pærerne, og du reducerer dit energiforbrug og sparer derfor penge på din el-regning.

Lyset er naturligvis meget vigtigt, når du køber en lampe, men lampen kan også benyttes som et skulpturelt visuelt element i dit hjem, der matcher din indretning.

Møller & Rothe er de rette at henvende sig til, da vi forhandler eksklusive designer brands, der skaber de smukkeste og mest anerkendte lamper. Så du kan være sikker på at finde den rette bordlampe, der matcher dine behov for både visuelt og funktionelt lys.

Det er vigtigt at gøre sig en række overvejelser i forbindelse med arkitektoniske projekter i forhold til belysningen. Derfor er det en god idé at søge rådgivning og ekspertise hos professionelle lightning planners, der kan udtænke det bedste lysdesign.

Vores lightning planners udarbejder i samarbejde med dig kreative og innovative designs, der tager højde for arkitekturen og rummet. På den måde inkorporeres omgivelserne, hvilket forbedrer samspillet mellem arkitektur og rum.

Møller & Rothe har stor erfaring med arkitektonisk lysdesign, hvor vi har erfaret, at vores lightning planners skal involveres tidligt i processen for at opnå de bedste resultater og sikre, at dine krav og præferencer tages med i overvejelserne.

Udforsk vores brede luksuriøse sortiment, hvor du med sikkerhed, finder en lampe til hjørnet i stuen.

Vi tænker i lys – Og ikke kun lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for dit næste projekt bliver fulgt helt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer af rum, derved kan vi sikre kvaliteten af dine lysbehov. Vores Lighting Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet i din rådgivning inden for belysningsrådgivning.

Du får korrekt og hurtig rådgivning inden for belysning, derved behøver jeres projekter ikke at blive forsinket. 

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners (lysdesignere), skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningen, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at hører mere.

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev