Lysberegning

Hos Møller & Rothe er vi eksperter i lysberegning. Vi har de bedste værktøjer og egen tegnstue til at løse alle typer opgaver inden for lysberegning.

Vi har vores såkaldte Lighting Planners, der hver dag arbejder med belysningsplaner samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter med arkitekter samt bygherre.

Sammen med arkitekter og bygherrer kombinerer vi lysdesign, rum og stemning med ingeniørarbejde, teknisk viden og indsigt i brugerne.

På den måde kan vi i samarbejde sikre, at det rette antal armaturer, LED spots og lamper udvælges og installeres med henblik på, at opnå den ønskede mængde lys, hvilket sikres ved hjælp af lysberegninger.

 

smart belysning hos Møller & Rothe

Eksperter inden for Lysberegning

Vi kan regne på belysningen af alle typer af rum, derved kan vi sikre kvaliteten af dine lysbehov. Vores lighting planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet i din rådgivning inden for lysberegning.

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners, skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med at belysningen, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at høre mere.

Kontakt os og hør mere

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev