Havebelysning

Med den rette havebelysning er det muligt at skabe en hyggelig atmosfære, hele sæsonen ud… Vi har mange års erfaring med smukt belysningsrådgivning til havebelysning – vores rådgivere har adgang til de bedste lysberegningsprogrammer på markedet.

Møller & Rothe er specialister til belysningsrådgivning og lysdesign til udendørsbelysning og havebelysning. Vi benytter skræddersyede lysberegningsprogrammer og har professionelle Lighting Planners tilknyttet, som kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Der er forskellige måder at anvende havebelysningen på. Man kan både benytte havebelysningen med fokus på at indramme terrassen eller fremhæve specifikke facader.

Vi har et stort udvalg med udendørsbelysning til havebelysning. Vi kan f.eks. fremhæve det flotte træ du har stående i haven eller anvende det på facaden af huset, så det får et ekslusivt og smukt look.

Med et veludviklet og stilfuldt belysningssystem til haven, kan du gøre gangstien udtryksfuld samt fremhæve specifikke områder i haven, hvilket bidrager til en mere indbydende have.

Der gælder en række andre overvejelser i forbindelse med havebelysning. Det visuelle og designmæssige udtryk skal først og fremmest forblive intakt – samtidig skal det funktionelle og praktiske dimension inkorporeres i lysdesignet.

Hos Møller & Rothe har vores Lightning Planners professionel erfaring med udvikling af lysdesign til udendørsbelysning. Vi anbefaler derfor, at man kontakter os, hvor vores Lightning Planners står til rådighed med deres ekspertise. Vi kan i samarbejde udvikle et lysdesign til haven, som opfylder dine ønsker og behov.

Vi handler med kendte brands som eksempelvis:
Delta Light, Giopato & Coombes, Sammode, Faustlight og mange flere.

Udendørs belysning

Når vi designer lys til haven og andre udendørsarealer, designer vi belysningen ud fra beplantningen og åbne arealer i haven i tætte samarbejde med havearkitekter.

Vi arbejder med to slags belysning, når det gælder udendørsbelysning: Dekorativ belysning af facader og i terræn samt gemt belysning i krat og buskadser – dette er med til at give en oplyst effekt af haven og gøre rummet mere indbydende.

Når man arbejder med udendørs belysning gælder der også en række andre fokusområder, som skal tages i betragtning når vi udarbejder lysdesign. Der gælder for udendørs belysning en mere praktisk og funktionel dimension i forhold til, at kunne orienteres sig i mørket uanset om det drejer sig om hoveddøren, indkørselen, garagen, haven eller terrassen. Man skal derfor gøre sig en række andre overvejelser, når man skal have installeret udendørs belysning.

Tag kontakt til os hvis du ønsker belysningsrådgivning der imødekommer dine personlige behov i forbindelse med udendørs belysning.

Se vores udvalg med udendørs belysning

Indendørs belysning

Belysning er en af de vigtigste aspekter i design og indretning, netop fordi belysningen transformerer rum på godt og ondt. Hvis lys er placeret forkert i et rum, kan det resultere i at møbler ser anderledes ud eller at rummet ser mindre ud, end hvad sandt er. Derudover kan forkert lys og placering af det bidrage til hovedpiner og trætte øjne.

En af de vigtigste faktorer i lysdesign og indendørs belysning er at tage højde for det naturlige lys og samarbejde med det i det pågældende rum. Sollys er mentalt stimulerende for hjernen og skal ikke nødvendigvis erstattes af lamper og kunstig fremstillet lys. I samarbejdet med det naturlige lys, tager vi højde for den geografiske placering at casen; hvilken vej vender vinduerne? Hvor meget sollys er der i hvilke sæsoner osv.

Vi handler med kendte brands som eksempelvis:
Delta Light, Giopato & Coombes, Sammode, Faustlight og mange flere.

Se vores udvalg med indendørs belysning

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Se cases
Belysningsrådgivning

Vi tænker i lys – ikke kun i lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for at dit næste projekt bliver fulgt til dørs. 

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan belysningsrådgive dig i dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer rum og derved sikre effekten. Vores Lighting Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet indenfor belysningsrådgivning.

Få korrekt og hurtig belysningsrådgivning, så projektet ikke trækker ud. 

Med egen tegnestue og professionelle Lighting Planners, skaber vi belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. 

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningsrådgivning, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at høre mere.

Kontakt os og hør mere

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev