God arbejds­belysning

Hvad er god arbejdsbelysning? Belysningen er afgørende for at skabe et sundt og effektivt arbejdsmiljø.

Det er afgørende at tilrettelægge et lysdesign, der stimulerer medarbejdere på arbejdspladsen med henblik på at skabe et sundt og effektivt arbejdsmiljø. Det skyldes, at der som følge af uovervejet lysdesign kan opstå fysiske- og psykiske konsekvenser i forbindelse med dårlig arbejdsbelysning. Det kan medføre hovedpine, træthed, irritation og anspændthed hos medarbejdere. Tilsammen kan disse effekter hæmme humøret samt produktiviteten på arbejdspladsen.

Til gengæld kan det rette samspil mellem dagslys og kunstig belysning skabe en positiv arbejdsenergi på arbejdspladsen blandt medarbejdere. Derfor er det afgørende at tilrettelægge det perfekte lysdesign med henblik på at skabe et sundt arbejdsmiljø for ens medarbejdere. Derudover kan det rette lysdesign ligeledes inspirere og øge produktionen blandt ens medarbejdere.

Hos Møller & Rothe rådgiver vi i lysdesign, hvor vi kan bidrage med at udvikle en god arbejdsbelysning i kraft af ergonomisk belysning.

Dagslys er bedst

Det er vigtigt, at kombinere dagslys med lamper og spots. Vores lysarkitekter har mange års erfaring med at skabe den perfekte kombination mellem naturligt- og kunstigt lys.

Afhængig efter arbejdsopgave og type, udregner vi behovet for type og styrke,  der er brug for i hvert enkelt rum. Der mange forskellige parameter, som vores specialister tager højde for i lysdesignprocessen.

På den måde sikrer vi, at de rette styresystemer, armaturer og farvetemperaturer udvælges og implementeres med henblik på at optimere samspillet mellem dagslys og kunstig belysning i rummet.

Kontakt os, hvis du ønsker belysningsrådgivning, der imødekommer dine behov.

Kontakt

Indendørs belysning

Belysning er en af de vigtigste aspekter i design og indretning, netop fordi belysningen transformerer rum på godt og ondt. Hvis lys er placeret forkert i et rum, kan det resultere i at møbler ser anderledes ud eller at rummet ser mindre ud, end hvad sandt er. Derudover kan forkert lys og placering af det bidrage til hovedpiner og trætte øjne.

En af de vigtigste faktorer i lysdesign er at tage højde for det naturlige lys og samarbejde med det i det pågældende rum. Sollys er mentalt stimulerende for hjernen og skal ikke nødvendigvis erstattes af lamper og kunstig fremstillet lys. I samarbejdet med det naturlige lys, tager vi højde for den geografiske placering af casen; hvilken vej vender vinduerne? Hvor meget sollys er der i hvilke sæsoner osv.

Vi handler med kendte brands som eksempelvis:
Delta Light, Giopato & Coombes, Sammode, Faustlight og mange flere.

Lad os tale om dit projekt

Cases

Her har vi allerede rådgivet i god arbejdsbelysning

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Se cases

Tilmeld dig vores nyhedsbrev