Butiksbelysning spot

Mange års erfaring med butiksbelysning med LED spots. Vores rådgivere har adgang til de bedste butiksbelysning spots på markedet.

Møller & Rothe har mange års erfaring med, at indrette butikker med LED spots. Butiksbelysning med LED spots giver butikker mulighed for at belyse flere steder og meget tættere på varerne, hvilket får dine varer til at tage sig bedst muligt ud.

Vi har specielle lysberegningsprogrammer og dygtige Lightning Planners som kan hjælpe dig med din butik.

Butiksbelysning spot

Vi tænker i lys – Og ikke kun lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for dit næste projekt bliver fulgt helt til dørs. 

 Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer af rum, derved kan vi sikre kvaliteten af dine lysbehov. Vores Lighting Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet i din rådgivning inden for belysningsrådgivning.

Du får korrekt og hurtig rådgivning inden for belysning, derved behøver jeres projekter ikke at blive forsinket. 

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners (lysdesignere), skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningen, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at hører mere.

Kontakt os og hør mere

Selskaber vi allerede rådgiver inden for lysberegning

butik lys
LED SPOTS

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev