Badeværelses­belysning

Hos Møller & Rothe har vi et bredt sortiment af lamper til belysning af badeværelset. 

Hos Møller & Rothe har vi både spots, væglamper, indbygning loft og påbygning loft, som kan benyttes i forbindelse med belysning til badeværelset.

Vi tilbyder rådgivning inden for belysning til badeværelset, hvor vores Lightning Planners har stor erfaring og viden med indendørsbelysning. Hos Møller & Rothe udvikler og sammensætter vores eksperter i samarbejde, afhængig af lys og rum et unikt lysdesign efter jeres behov.

Det er afgørende med god badeværelsesbelysning som følge af, at man gennemfører en masse aktiviteter på badeværelset. Uanset om man skal lægge makeup, sætte hår, tage et brusebad eller besøge toilettet om natten, så er det afgørende med den rette belysning på badeværelset. Vi sikrer at både funktionalitet og æstetik opfylder jeres behov.

Der er desuden mange forskellige måder at udvikle lysdesignet på badeværelset. Hos Møller & Rothe arbejder vi efter at udvikle et lysdesign, hvor belysningen bidrager til at løfte indretningen af badeværelset med dekorativ og praktisk belysning. Vores Lighting Planners tilrettelægger lysdesignet i samspil med lys og rum med henblik på at sikre belysning, der er i harmoni med indretningen.

Du kan finde inspiration til indendørsbelysning ved at udforske vores cases.

Indendørs belysning

Indendørs belysning er generelt en afgørende faktor inden for design og indretning af rum. Det hænger sammen med at belysningen kan være skelsættende for at sætte stemningen. Derfor er det vigtigt at belysningen er i harmoni med indretningen.

Vores Lightning Planners forsøger generelt at udnytte det naturlige lysindfald med sollys eftersom det er mentalt stimulerende for hjernen. Derfra kan man således supplere og implementere spots, væglamper, indbygning loft eller påbygning loft med henblik på at løfte indretningen med unik lysdesign.

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for dit næste projekt bliver fulgt helt til dørs.

 

 

Selskaber vi allerede rådgiver inden for lysberegning

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev