Badeværelses­belysning

Hos Møller & Rothe har vi et bredt sortiment af lamper til badeværelsesbelysning.

Vi har både spots, væglamper, indbygning loft og påbygning loft, som allesammen er optimale at benytte i forbindelse med belysningen til badeværelset.

Hos Møller & Rothe har vi vores egne profesionelle Lightning Planners tilknyttet vores værksted. Vi tilbyder derfor unik rådgivning inden for belysning til badeværelset.

Vores Lightning Planners har stor erfaring og viden indenfor indendørsbelysning – og kan i samarbejde med dig skabe et unikt lysdesign til badeværelset. Vi foretager naturligvis en IP-certificering i rummet med henblik på, at sikre enheder kan tåle klimaet i badeværelset.

Det er afgørende, at badeværelsesbelysningen er i tip top som følge af, at man gennemfører en masse praktiske aktiviteter på badeværelset. Uanset om man skal lægge makeup, sætte hår eller barberer sig, så er det kritisk at man har den rette belysning på badeværelset. Vi sikrer, at både funktionalitet og æstetik overgår jeres forventninger…

Der er flere forskellige måder at udvikle lysdesignet til badeværelset, men hos os bestræber vi efter at sammensætte et lysdesign, der bidrager til at løfte indretningen af badeværelset. Vores Lightning Planners tilrettelægger desuden lysdesignet i samspil med lys og rum med henblik på at sikre belysningen harmonerer med rummet, hvorpå man opnår det mest optimale dekorative og praktiske belysning.

Hos Møller & Rothe anbefaler vi generelt, at man som minimum har belysningen direkte over håndvasken eller ved siden af spejlet for at opnå det mest optimale resultat – kontra hvis man har belysningen i ryggen, der således vil skabe en skygge og forhindre at du får det fulde overblik i badeværelset.

Du kan udforske vores cases og finde inspiration til badeværelsesbelysning!

Møller_Rothe_belysning_badeværelse

Indendørs belysning

Indendørs belysning er generelt en afgørende faktor inden for design og indretning af rum. Det hænger sammen med at belysningen kan være skelsættende for at sætte stemningen. Derfor er det vigtigt at belysningen er i harmoni med indretningen.

Vores Lightning Planners forsøger generelt at udnytte det naturlige lysindfald med sollys eftersom det er mentalt stimulerende for hjernen. Derfra kan man således supplere og implementere spots, væglamper, indbygning loft eller påbygning loft med henblik på at løfte indretningen med unik lysdesign.

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for dit næste projekt bliver fulgt helt til dørs.

 

 

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Selskaber vi allerede rådgiver inden for lysberegning

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev