Møbler

Hos Møller & Rothe har vi et bredt sortiment med designer møbler fra kendte brands. Vi forhandler både Moooi og Piet Boon, der er kendetegnet for deres tidsløse design.

Derudover udspringer både Moooi og Piet Boon fra Holland.

Moooi er et hollandsk avantgarde designfirma, der står for kreativitet udover det sædvanlige. Fokus er på skabelsen af en stærk designkollektion. De producerer innovative designprodukter, hvor de samtidig er ansvarlige for at dedikere tid og kreativitet til eksisterende designikoner for at videreudvikle og opdatere disse. Moooi har med tiden gennem fornyelse formået, at forføre verden med deres mageløse og innovative design.

Piet Boon er en af Hollands mest profilerede designere. Hans møbeldesigns illustrerer tydeligt hans forkærlighed for ærlige, naturlige materialer, og robuste designs. En af de betingelser, der pålægges disse designs er, at de skal være tidløse og langvarige, og frem for alt beregnet til komfort. Det er en stil, der passer perfekt i ethvert interiør.

Fælles for disse anerkendte møbel brands er deres skarpe design. De henvender sig begge til den kvalitetsbevidste samt interiørinteresserede forbruger.

Kom forbi Nordhavn i vores fysiske forretning på vores hovedkontor eller København i vores showroom, og bliv inspireret med møbler i tidsløst design.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev