Vægspot

Hos Møller & Rothe, har vi et bredt og nøje udvalg af vægspots til både indendørs- og udendørsbelysning.

Vægspots fungerer særdeles godt, som supplerende belysning til hjemmet. De er med til at give et fuldendende touch på hjemmet, med deres flotte og praktiske belysning. Med vægspots kan man nemt skabe sit helt eget unikke lysdesign, der både løfter hjemmet visuelt og praktisk.

Vi sikrer at du finder de helt rette vægspots.

Hos Møller & Rothe har vi et stort sortiment med vægspots i forskellige designs, materialer og former. Vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde de rette vægspots, som bidrager til et endnu flottere og dekorativt hjem. Vi bestræber os på, at udvælge de rette belysningsapparater, der kan bidrage til et mere indbydende, komfortabelt og ekslusivt look i hjemmet.

Vægspots kan bruges til stort set alle rum og fungerer, som et godt alternativ, hvis man oplever mangel på plads i hjemmet, da de næsten ingenting fylder. Dette afhænger selvfølgelig også af, hvilket vægspots man foretrækker. Uanset, hvordan du agter at bruge dem, så fungerer de enormt godt som supplerende belysning, der er med til at skabe den almindelige belysning, men kan også bruges til at fremhæve arkitektoniske objekter.

Derudover kan vægspots også tilføre personlighed og ændre karakteren i rummet, så hjemmet fornemmes større og rumligere. Til gengæld kan man også opleve den modsatte effekt, hvis man placerer vægspots forkert i hjemmet. Det kan medføre til, at møbler optræder forkert og akavet i hjemmet eller hjemmet føles mindre. Derudover kan den forkerte indendørsbelysningen ligeledes medføre til hovedpiner og trætte øjne.

Derfor er det afgørende, at man søger rådgivning i forbindelse med lysdesign i hjemmet. Hos Møller & Rothe har vi vores egne profesionelle Lightning Planners tilknyttet, som står til rådighed. De vil i samarbejde med dig sikre, at du får den bedst mulige løsning, som tager højde for dine personlige præferencer samt rummets arkitektur.

Hvad med pære?

Hos Møller & Rothe opfordrer til at man bruger LED-pærer, da man efter eget behov, kan hæve og sænke lysstyrken, så det muligt at ændre på atmosfæren og lysfordelingen i hjemmet.

Med LED-belysning, får du også en langt længere levetid på pærerne, hvilket ligeledes reducerer energiforbruget og derved sparer du penge på el-regningen.

Vi har hos Møller & Rothe et bredt sortiment af vægspots, der medvirker til at fremføre et stilrent og ekslusivt look til dit hjem, fra anerkendte high-end brands, såsom Lumina, Faustlight, Rubn, J. Adams & Co. og mange andre

Vi tænker i lys – Og ikke kun lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for dit næste projekt bliver fulgt helt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer af rum, derved kan vi sikre kvaliteten af dine lysbehov. Vores Lighting Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet i din rådgivning inden for belysningsrådgivning.

Du får korrekt og hurtig rådgivning inden for belysning, derved behøver jeres projekter ikke at blive forsinket. 

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners (lysdesignere), skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningen, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at hører mere.

Belysningsrådgivning

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Cases

Tilmeld dig vores nyhedsbrev