Udendørs­belysning

Hos Møller & Rothe har vi mange års erfaring med ude lys. 

Vi har et bredt sortiment og stort udvalg af lamper til udendørs installation. Find inspiration blandt vores udvalg til væg, loft og terræn.

Vi tilbyder ligeledes vores ekspertise, hvor vi rådgiver i udendørsbelysning. Vi kan hjælpe med at sammensætte et lysdesign, hvor vi i samarbejde sikrer, at udendørsbelysningen til haven og terrassen står skarpt til de hyggelige sommeraftener. Her er det afgørende med ude lys, eftersom udendørsbelysningen kan forlænge sommeraftenerne lidt ekstra. Udendørsbelysningen kan være med til at give haven et helt nyt udtryk og identitet.

Blandt vores udvalg af udendørsbelysning har vi både løsninger til at oplyse indkørsler, facader, beplantninger og meget mere.

Vi handler med kendte brands som eksempelvis:

Delta Light, PVD Concept, Faustlight og Il Fanale 

Nedgravningsspots træ

Havebelysning

Havesæsonen er den bedste tid på året til at iscenesætte sommerhaven.

Der gælder en række andre overvejelser i forbindelse med havebelysning. Det visuelle og designmæssige udtryk skal forblive intakt samtidig med at dem funktionelle og praktiske dimension inkorporeres i lysdesignet.

Derudover er der forskellige måder at anvende havebelysningen på, hvor man både kan benytte havebelysningen med fokus på at indramme terrassen eller fremhæve specifikke facader på både hus, træer og beplantninger.

Det er særdeles om sommeren, at haven bliver til et udendørssted, hvor man kan nyde de sene sommeraftener. Det kræver til gengæld den rette belysning og elementer til at skabe en indbydende atmosfære, hvor man skal overveje lyskilder som følge af, at udendørsbelysning er forskellig fra indendørsbelysning.

Derfor bør man søge rådgivning i forbindelse med udvikling af lysdesign til udendørsbelysning.

Terrassebelysning

Terrassebelysning forlænger sommeraftener

Om sommeren bliver balkonen og terrassen til et ekstra opholdsrum for sig. Hvad der ikke bør mangle her er den rette belysning til at sætte stemningen.

De fleste stræber efter at skabe et dejligt og hyggeligt sted, hvor man kan trække sig tilbage en lun sommeraften. Derfor er terrassebelysning afgørende for at skabe en stemningsfuldt terrasse, hvor alt er det muligt.

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Se cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev