Udendørs­belysning

Hos Møller & Rothe har vi mange års erfaring med ude lys. Vores rådgivere har adgang til de bedste lysberegningsprogrammer på markedet. Dermed kan vi sammensætte en fantastisk udendørs belysning.

Vi er specialister i ude lys. Så hvis du mangler inspiration til udendørsbelysning til hjemmet, anbefaler vi man udforsker vores produkter.

Hos Møller & Rothe har vi et bredt sortiment og stort udvalg af lamper til udendørsbrug. Se for eksempel vores Frax Delta Light eller Cone Wall Outdoor.

Vi tilbyder ligeledes vores ekspertise i ude lys, hvor vi rådgiver i udendørsbelysning. Vi kan hjælpe med at sammensætte det perfekt lysdesign, hvor vi i samarbejde sikrer, at udendørsbelysningen til haven og terrassen står skarpt til de hyggelige sommeraftener. Her er det afgørende med ude lys, eftersom udendørsbelysningen kan forlænge de skønne sommeraftener lidt ekstra. Udendørsbelysningen kan f.eks. lyse opad og nedad, hvilket giver muligheder for en rigtig flot og forskellige belysningsmuligheder til haven, Så du har chance for at give haven et helt nyt udtryk og identitet.

Udendørsbelysning reducerer ligeledes sandsyndligheden for indbrud og andre ubudne gæster. Vores store udvalg af udendørsbelysning, fungerer desuden også til indkørslen, terrassen, haven og facaden m.m.

Hvis din bolig ikke afspejler liv og personlighed udefra, som det gør indenfor, eller måske bare trænger til en opløftning. Kan et flot lysdesign til facaden og udearealet, være en kanon god mulighed for at skabe endnu mere liv og personlighed.

Vi handler med kendte brands som eksempelvis:

Delta Light, Giopato & Coombes, Sammode, Faustlight og mange flere.

Nedgravningsspots træ

Havebelysning

Havesæsonen er simpelthen den bedste tid på året til at iscenesætte sommerhaven.

Der gælder en række andre overvejelser i forbindelse med havebelysning. Det visuelle og designmæssige udtryk skal forblive intakt samtidigt med det funktionelle og praktiske dimension inkorporeres i lysdesignet.

Derudover er der forskellige måder at anvende havebelysningen på, hvor man både kan benytte havebelysningen med fokus på at indramme terrassen eller fremhæve specifikke facader på både hus, træer og beplantninger.

Det er særdeles om sommeren, at haven bliver til et udendørssted, hvor man kan nyde de sene sommeraftener. Det kræver til gengæld den rette belysning og elementer til at skabe en indbydende atmosfære, hvor man skal overveje lyskilder som følge af, at udendørsbelysning er forskellig fra indendørsbelysning.

Derfor bør man søge rådgivning i forbindelse med udvikling af lysdesign til udendørsbelysning.

 

Terrassebelysning

Terrassebelysning forlænger sommeraftener

Om sommeren bliver balkonen og terrassen til et ekstra opholdsrum for sig. Hvad der ikke bør mangle her er den rette belysning til at sætte stemningen.

De fleste stræber efter at skabe et dejligt og hyggeligt sted, hvor man kan trække sig tilbage en lun sommeraften. Derfor er terrassebelysning afgørende for, at skabe en stemningsfuldt terrasse, hvor alt er det muligt. Det er desuden også  meget sjovere ude i den friske luft!

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Se cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev