Standerlamper

Hos Møller & Rothe har vi et bredt og luksuriøst sortiment af standerlamper til hjemmet.

Standerlamper er super praktisk i generel brug. De har en god overordnet belysning til stuen, hvor man nemt kan supplere med andre belysningselementer. Hvis du drømmer om et optimalt lysdesign i hjemmet, så er der en række af forskellige løsninger man kan ty til.

Hos Møller & Rothe mener vi, at standerlamper er fordelagtige at benytte når man ønsker at fremvise og synliggøre bestemte elementer i hjemmet. Derudover er standerlampen oplagt, at anvende som følge af, at den er forbeholdt til stikkontakt, så man kan derfor nemt flytte den rundt i hjemmet efter behov.

En standerlamper en en flot tilføjelse ved siden af sofaen, lænestolen eller sengen – den har i hvertfald sin fulde berettigelse i hjemmet!

Der er naturligvis enorm stor afvigelse i design og funktionalitet på standerlamper. Derfor er det kritisk for belysningen i hjemmet, hvilken type og skærm man vælger…

Man skal overveje, hvilken slags skærm der passer bedst til dit formål. Hvis standerlampen skal give et fokuseret lys er det oplagt med en lukket skærm, der kan give lyset skarphed retning, hvilket er fordelagtig til praktiske gøremål når man f.eks. læser en bog.
I dette tilfælde bør man således overveje denne type ved siden af lænestolen eller sengen.

Hvis man til gengæld søger standerlamper med mere dæmpet belysning, så skal man vælge uplights. Det er en dekorativ lyskilde, hvor lyset sendes opad mod loftet, og det giver som regel en mere behagelig og dæmpet belysning i rummet, så der også opstår et generelt lys i rummet.

Vi anbefaler, at man søger rådgivning hos vores Lightning Planners, der er eksperter inden for lysdesign. De står til rådighed og kan vejlede, hvorvidt man bør vælge det ene eller andet afhængig af dine præferencer.

Vi tænker i lys – Og ikke kun lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for dit næste projekt bliver fulgt helt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer af rum, derved kan vi sikre kvaliteten af dine lysbehov. Vores Lighting Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet i din rådgivning inden for belysningsrådgivning.

Du får korrekt og hurtig rådgivning inden for belysning, derved behøver jeres projekter ikke at blive forsinket. 

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners (lysdesignere), skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningen, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at hører mere.

Kontakt os og hør mere

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev