Standerlampe

Hos Møller & Rothe har vi et bredt og luksuriøst sortiment af standerlamper, og lægger navn til mange internationale anerkendte brands.

Vi har gennem årene opbygget et stærkt netværk med gode relationer, hvor vi hos Møller & Rothe samarbejder med leverandører over hele verden af high-end brands.

Vores eksklusive standerlamper er nøje udvalgt af vores Lightning Planners. Vi har tilknyttet vores egen tegnestue med lysarkitekter, der er eksperter i lysdesign. Uanset om det er større eller mindre projekter, så står de til rådighed og er klar til at hjælpe dig.

Hos Møller & Rothe forhandler vi enestående og eksklusive standerlamper, der skaber den perfekte belysning til ethvert rum i hjemmet. Det er kvalitetslamper, der er dekorative og elegante i deres designs, og kombinerer æstetik og funktionalitet.

Med en standerlampe får man en fleksibel belysningsløsning, da den er nem at rykke rundt efter behov. Uanset, hvor man placerer en standerlampe, vil den være iøjnefaldende og være et blikfang i rummet.

Derfor kan standerlampen være prikken over i’et, der fuldender indretningen og bidrager til at iscenesætte et bestemt udtryk i rummet.

Hos Møller & Rothe er vi eksperter i lysdesign. Vi forstår vigtigheden af at have den rette belysning, som kan skabe den rette atmosfære i hjemmet. Når du vælger en standerlampe, skal du overveje, hvordan den vil supplere og komplementere de øvrige belysningselementer i rummet.

Vi har egen tegnestue med vores to Lighting Planners, Nina og Winnie, der arbejder med konkrete belysningsplaner og udarbejder idéoplæg samt lysberegninger for at skabe skræddersyede løsninger til din indendørs belysning med standerlamper.

Gå på opdagelse i vores sortiment fra high-end brands som Giopato & Coombes, Moooi og Piet Boon blandt mange andre.

Eksklusiv standerlampe fra Møller & Rothe til indendørs belysning i hjemmet

Vi tænker i lys – Og ikke kun lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for dit næste projekt bliver fulgt helt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer af rum, derved kan vi sikre kvaliteten af dine lysbehov. Vores Lighting Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet i din rådgivning inden for belysningsrådgivning.

Du får korrekt og hurtig rådgivning inden for belysning, derved behøver jeres projekter ikke at blive forsinket. 

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners (lysdesignere), skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningen, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at hører mere.

Kontakt os og hør mere

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev