Smart belysning

Hos Møller & Rothe forhandler vi eksklusive lamper fra anerkendte brands, som er kompatibel med smart belysning.

Med smart belysningsløsninger får du kontrol og mulighed for at skabe den perfekte stemning i ethvert rum. Smart belysning kombinerer avanceret teknologi med elegant design for at forvandle måden, vi opfatter og styrer vores belysning på i hjemmet. Med intelligent belysning bliver lyskilder en integreret del af dit hjem, som kan tilpasses efter dine præferencer.

Hos Møller & Rothe forhandler vi lamper, der er kompatible med smart belysning dvs., at du har mulighed for nemt, at justere lysstyrken og farvetemperaturen efter behov direkte fra din smartphone. Du får ligeledes mulighed for at optimere på energiforbruget ved at planlægge tændings- og slukningstider samt tilpasse lysniveauer i hjemmet.

Smart belysning bidrager til øget bekvemmelighed, energieffektivitet og tilpasning i belysningsløsninger. Du får præcis kontrol over lys- intensiteten og varigheden, hvilket medfører i betydelige energibesparelser og bidrager til et mere bæredygtigt og miljøvenligt hjem. Ydermere forlænges levetiden for pærer og reducerer hyppigheden af pæreudskiftninger, hvilket medfører at man sparer penge og reducerer affald.

Med vores ekspertise inden for lampeudvikling og nye fokus på intelligent belysning er vi klar til at sætte nye standarder inden for dansk belysningsdesign. Vores viden inden for smart belysning indebærer en omfattende forståelse for både æstetik og funktionalitet, og er et bevis på vores evne til konstant at innovere og tilpasse os de seneste teknologiske trends.

Træd ind i fremtiden ved at udforske vores udvalg af smart belysning og oplev, hvordan teknologi og belysning forenes med henblik på, at skabe et smartere og mere behageligt hjem. Møller & Rothe er din partner for en lysere fremtid.

Rådgivning i smart belysning Møller & Rothe

Rådgivning i smart belysning

Vores profesionelle Lightning Planners kan i samarbejde udarbejde et unikt lysdesign til smart belysning.

Uanset om det er små eller store arkitektoniske projekter, kan det være en gode idé at søge rådgivning og ekspertise hos professionelle Lightning Planners, som kan udtænke et unikt lysdesign.

Hos Møller & Rothe, har vores Lightning Planners specialiseret sig i at skabe unikke og elegante designs, og nu tager de skridtet ind i den digitale æra ved at udvikle intelligente belysningsløsninger. Vores Lightning Planners kan i samarbejde med dig udarbejde kreative og innovative lysdesign, der tager højde for både arkitektur og rum. På den måde kan vi sikre, at dine omgivelser inkorporeres, hvilket forbedrer samspillet mellem lysdesign, arkitektur og rum.

Med fokus på smart belysning kombinerer vi ekspertise inden for lampedesign med avanceret teknologi. Hos Møller & Rothe stræber vi efter at skabe belysningssystemer, der er smukt designede, intelligente og brugervenlige. Vi ønsker at give vores kunder en fuldstændig unik oplevelse med smart belysning, der nemt kan tilpasses efter behov og stemning.

Kontakt os

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Se cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev