skrivebordslampe

Hos Møller & Rothe finder du den perfekte skrivebordslampe til at forbedre dit arbejdsmiljø. Vi er indretningsarkitekter, og vi mener derfor, at en skrivebordslampe ikke blot er et praktisk værktøj, men også en stilfuld tilføjelse til dit skrivebord.

Vi har et stort sortiment af skrivebordslamper, som er omhyggeligt udvalgt med henblik på at imødekomme vores kernekunder behov. Vi forstår vigtigheden af god belysning, når du arbejder, studerer eller læser ved dit skrivebord. En ergonomisk korrekt skrivebordslampe kan bidrage til at reducere øjenbelastning og øge din produktivitet.

Hos Møller & Rothe forstår vi vigtigheden af at tilbyde produkter af højeste kvalitet. Derfor samarbejder vi kun med anerkendte brands, der leverer unikke skrivebordslamper. Vores sortiment er nøje udvalgt for at sikre, at du får den bedste kvalitet til prisen.

En skrivebordslampe er central og kritisk, når man sidder og arbejder eller læser ved skrivebordet. Derfor er vores skrivebordslamper fra Møller & Rothe karakteriseret ved designet med fokus på funktionalitet og æstetik. Med fleksible arme og hoveder kan man nemt rette og justere lyset, og dermed sikre optimal belysning til hjemmekontoret eller arbejdsværelset. Vi tilbyder et bredt udvalg af lamper i forskellige stilarter, farver og materialer, så du kan finde den, der passer bedst til din personlige smag, indretning og præferencer.

Vi har gennem årene opbygget et stærkt netværk med gode relationer, hvor vi hos Møller & Rothe samarbejder med leverandører af high-end brands, der forsyner med designer lamper.
Du kan udforske kendte brands som Giopato & Coombes, Moooi, Delta Light, ONE A og Bocci blandt mange andre.

Så tag skridtet mod et bedre arbejdsmiljø med vores skrivebordslamper, og forkæl dig selv med optimal belysning og øget produktivitet.

“Selv den mindste skrivebordslampe kan kaste lys over de største idéer.”

Vi tænker i lys – Og ikke kun lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for dit næste projekt bliver fulgt helt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer af rum, derved kan vi sikre kvaliteten af dine lysbehov. Vores Lighting Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet i din rådgivning inden for belysningsrådgivning.

Du får korrekt og hurtig rådgivning inden for belysning, derved behøver jeres projekter ikke at blive forsinket. 

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners (lysdesignere), skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningen, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at hører mere.

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev