skrivebords­lampe

Hos Møller & Rothe har vi et bredt sortiment af skrivebordslamper, og lægger navn til mange internationale anerkendte brands.

Vi forhandler enestående og eksklusive skrivebordslamper, som skaber den perfekte arbejdsbelysning til hjemmekontoret.

Hos Møller & Rothe mener vi, at skrivebordslampen er mere end blot et praktisk værktøj, da det  kan  være en elegant og stilfuld tilføjelse til skrivebordet. Det er et kunstværk, der beriger ethvert rum og skaber en fin balance mellem det funktionelle og æstetiske i indretningen.

Vi har gennem årene opbygget et stærkt netværk med gode relationer, hvor vi hos Møller & Rothe samarbejder med leverandører af high-end brands, der forsyner os med designer lamper.

Vi har et bredt udvalg af skrivebordslamper i forskellige stilarter, farver og materialer, der er elegante i designet og skaber en behagelig belysning. Tag skridtet mod et bedre arbejdsmiljø med vores eksklusive skrivebordslamper, der er nøje udvalgt af vores Lightning Planners.

Hos Møller & Rothe rådgiver og projekterer vi skræddersyet lysdesign for både arkitekter, indretningsarkitekter, entreprenører og private kunder.

Vi har egen tegnestue med vores to Lighting Planners, Nina og Winnie, der arbejder med konkrete belysningsplaner og udarbejder idéoplæg samt lysberegninger for at skabe skræddersyede løsninger til det enkelte rum.

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte skrivebordslampe, der forbedrer dit arbejdsmiljø.

Gå på opdagelse i vores sortiment fra high-end brands som Giopato & Coombes, Moooi, Pierre Guariche og Piet Boon blandt mange andre.

“Selv den mindste skrivebordslampe kan kaste lys over de største idéer.”

Vi tænker i lys – Og ikke kun lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for dit næste projekt bliver fulgt helt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer af rum, derved kan vi sikre kvaliteten af dine lysbehov. Vores Lighting Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet i din rådgivning inden for belysningsrådgivning.

Du får korrekt og hurtig rådgivning inden for belysning, derved behøver jeres projekter ikke at blive forsinket. 

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners (lysdesignere), skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og privat.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningen, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at hører mere.

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Se cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev