skrivebordslampe

Hos Møller & Rothe har vi et stort produktsortiment af skrivebordslamper. Vi hjælper dig med, at finde den perfekte skrivebordslampe til at forbedre dit arbejdsmiljø.

Vores sortiment af skrivebordslamper er nøje udvalgt. Hos Møller & Rothe samarbejder vi med en række anerkendte brands som eksempelvis Giopato & Coombes, Moooi, Delta Light, ONE A og Bocci blandt mange andre.

Vi forstår vigtigheden i, at belysningen er i top især når du arbejder, studerer eller læser ved dit skrivebord. En skrivebordslampe er central og kritisk, når man sidder og arbejder eller læser ved skrivebordet. Derfor er vores skrivebordslamper fra Møller & Rothe karakteriseret ved designet med fokus på funktionalitet og æstetik. Vi forhandler flere skrivebordslamper, som er designet med justerbare funktioner, så du nemt kan tilpasse lyset efter behov. Med fleksible arme og hoveder kan man nemt rette og justere lyset, og dermed sikre optimal belysning til hjemmekontoret eller arbejdsværelset.

Vi er indretningsarkitekter, og mener at en skrivebordslampe ikke blot er et praktisk værktøj, men også en stilfuld tilføjelse til dit skrivebord. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af skrivebordslamper i forskellige stilarter, farver og materialer, så du kan finde den, der passer bedst til din personlige smag, indretning og præferencer.

Designet af skrivebordslampen er også vigtigt, og udover dekorative designs, så kan en ergonomisk korrekt skrivebordslampe også bidrage til at reducere øjenbelastning og øge din produktivitet.

Vi har gennem årene opbygget et stærkt netværk med gode relationer, hvor vi hos Møller & Rothe samarbejder med leverandører af high-end brands, der forsyner os med designer lamper.

Så tag skridtet mod et bedre arbejdsmiljø med vores skrivebordslamper, og forkæl dig selv med optimal belysning og øget produktivitet.

“Selv den mindste skrivebordslampe kan kaste lys over de største idéer.”

Vi tænker i lys – Og ikke kun lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for dit næste projekt bliver fulgt helt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer af rum, derved kan vi sikre kvaliteten af dine lysbehov. Vores Lighting Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet i din rådgivning inden for belysningsrådgivning.

Du får korrekt og hurtig rådgivning inden for belysning, derved behøver jeres projekter ikke at blive forsinket. 

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners (lysdesignere), skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningen, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at hører mere.

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev