Skabsbelysning

Velkommen til Møller & Rothe din pålidelige partner inden for belysning til skabe og opbevaringsløsninger.

Hos Møller & Rothe kan du finde belysning til dit garderobeskab. Vi har et stort udvalg af skabsbelysning, så du kan sammensætte den ideelle belysning til din garderobe.

Vi anbefaler, at man tilføjer en sensor til at tænde og slukke lyset automatisk når du åbner og lukker skabene. Det gør din dagligdag lettere med skabsbelysning, der er udstyret med sensorer og bidrager til at skabe et ekslusivt look i din garderobe.

Vores skabsbelysning er både funktionel og praktisk samt designmæssigt æstetisk for øjet. Vi har nøje udvalgt vores lamper, der passer til enhver indretningsstil fra moderne og minimalistisk til klassisk og traditionel.

Der er flere forskellige typer af belysningsløsninger, som kan anvendes i forbindelse med skabsbelysningen. Den simple løsning findes i LED-strips, som er blevet populære at anvende til skabsbelysning eftersom de er alsidige og kan tilpasses enhver skabskonfiguration. De kan nemt monteres langs kanterne eller indvendigt i skabene for at give en jævn og blød belysning. Den avancerede løsning findes i indbygningsspots, der kan indbygges i skabene og kaste lys direkte på specifikke områder i dine skabe.

Hos Møller & Rothe har vi tilknyttet vores egen tegnstue med professionelle Lightning Planners, som står klar til at udvikle et unikt lysdesign til din garderobe. Vi har mange års erfaring og kan rådgive dig om den bedste skabsbelysning til dine specifikke behov.

Gå på opdagelse og udforsk vores udvalg af skabsbelysning – hos Møller & Rothe står vi klar til at gøre en forskel i dine opbevaringsområder.

Vi tænker i lys – Og ikke kun lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for dit næste projekt bliver fulgt helt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer af rum, derved kan vi sikre kvaliteten af dine lysbehov. Vores Lighting Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet i din rådgivning inden for belysningsrådgivning.

Du får korrekt og hurtig rådgivning inden for belysning, derved behøver jeres projekter ikke at blive forsinket. 

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners (lysdesignere), skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningen, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at hører mere.

Kontakt

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev