Showroom belysning

Showroom belysning og messe belysning er afgørende i forhold til, hvordan dine vare tager sig bedst muligt ud. Derfor bør du søge rådgivning med henblik på at sikre, at belysningen er i top.

Den rette belysning kan være med til at skabe den rette atmosfære i lokalet og tiltrække potentielle kunder.

Det er central at have den rette belysning til et showroom og en messe. Det skyldes, at det rette lys tiltrækker kunder, og forkert lys sender dem videre til konkurrenter.

Møller & Rothe har mange års erfaring med, at indrette et showroom med belysning eller en messe. Vi anbefaler i begge tilfælde LED spots, som giver dig mulighed for at belyse og fremhæve dine produkter, så de iscenesættes på den bedste måde.

Møller & Rothe er specialister i lysdesign og belysning og vi kan i samarbejde skabe en uovertruffen belysning, der skaber den rette lysstemning.

Vi handler med kendte brands som eksempelvis:
Delta Light, Giopato & Coombes, Sammode, Faustlight og mange flere.

Lysdesign

Med det rette lysdesign kan du skabe større awareness og dermed opnå større interesse for dine produkter.

Den rette belysning kan være med til, at fange opmærksomheden hos potentielle kunder. Derfor er lysdesign og belysning centrale i forhold til, at tiltrække nye kunder.

I samarbejde med vores professionelle Lightning Planners kan vi udarbejde en belysningsplan, der kreativt og innovativt udvikler lysdesign, som er i samspil med arkitektur og rum.

På den måde kan vi i fællesskab tilrettelægge den rette belysning. Derved vil jeres produkter i højere grad henvende sig imod den specifikke målgruppen samt rydde konkurrenter af vejen.

Vi har hos Møller & Rothe stor erfaring med lysdesign. Vi erfarer, at der er mærkbare resultater forbundet med, at rådgive sig hos lysdesignere.

Hos Møller & Rothe har vi specielle lysberegningsprogrammer og dygtige Lightning Planners. De står klar til, at hjælpe med at iscenesætte jeres produkter bedst muligt.

 

Bliv inspireret

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Se cases
Belysningsrådgivning

Vi tænker i lys – ikke kun i lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for at dit næste projekt bliver fulgt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan belysningsrådgive dig i dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer rum og derved sikre effekten. Vores Lighting Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet indenfor belysningsrådgivning.

Få korrekt og hurtig belysningsrådgivning, så projektet ikke trækker ud. 

Med egen tegnestue og professionelle Lighting Planners, skaber vi belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. 

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningsrådgivning. Kontakt os eller kom forbi vores showroom i Nordhavn!

Kontakt os og hør mere

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev