Restaurant belysning

Hos Møller & Rothe har vi mange års erfaring med restaurant belysning. Vi er eksperter til at udvikle og sammensætte det bedste lysdesign til restauranter.

At skabe den rette atmosfære i en restaurant handler ikke kun om god mad og venlig betjening, men i højere grad om belysningen, indretningen og det generelle miljø. En velovervejet belysningsplan og lysdesign kan forvandle et gennemsnitligt spiseområde til en indbydende og stemningsfuldoase, hvor dine gæster vil føle sig både velkomne og afslappede.

Vi kan ved at kombinere funktionelle lyskilder med stemningsfuld belysning opnå en balance, der fremhæver restaurantens bedste sider, fra de udsøgte retter til det nøje udvalgte interiør og skaber harmoni i restauranten. Hos Møller & Rothe har vores eksperter adgang til de bedste og smukkeste lamper og spots på markedet.

Møller & Rothe har mange års erfaring med, at indrette restauranter i Danmark. Vi har erfaring med brugen af smukke og effektive lamper  i restauranter, som giver restauranten mulighed for at belyse restauranten op og sætte fokus på maden. Vi har bl.a. leveret lamper og spots til flere restauranter herunder Fishmarket, Wokshop i Hellerup, Lucifer, Boathouse og Nimb.

Hos Møller & Rothe forstår vi vigtigheden af at vælge den rigtige belysning for at skabe en uforglemmelig oplevelse for dine gæster. Med vores ekspertise inden for arkitektonisk belysning og et bredt udvalg af belysningsmuligheder tilpasset ethvert behov, kan vi hjælpe med at udvikle det bedste lysdesign til din restaurant.

Vi har fokus på helhedsoplevelsen, hvor belysningen spiller en afgørende rolle og skelsættende for at skabe den rette atmosfære for gæster. Det er essentielt at vælge lys, der ikke blot fremhæver restaurantens arkitektur og design, men også forbedrer dine gæsters oplevelse ved bordet. Fra blød belysning, der fremmer en hyggelig og intim atmosfære, til dynamisk og justerbar belysning, der kan tilpasses forskellige tider på dagen og særlige begivenheder. Hos Møller & Rothe har vi både erfaringen og produkterne til at bringe din vision til live.

Møller & Rothe er specialister til belysningsrådgivning og lysdesign til arkitekter, private hjem samt restaurationsbranchen. Vi har specielle lysberegningsprogrammer samt dygtige Lighting Planners, der kan hjælpe med at udvikle et lysdesign til din restaurant belysning.

Vi handler med kendte brands som eksempelvis: Delta Light, Giopato & Coombes, Sammode, Faustlight og mange flere.

Et lysdesign udviklet af Møller & Rothe til restaurant belysning, Lucifer

Belysning i harmoni med indretningen

Vores profesionelle Lightning Planners skaber og sikrer det rette miljø for jeres gæster, hvor vi tager højde for den enkelte restaurant, indretning og koncept. På den måde sikrer vi i samarbejde, at indretningen harmonerer med belysningen og konceptet er gennemgående for restauranten, hvilket påvirker helhedsindtrykket på en positiv måde.

Møller & Rothe er specialister til restaurationsbelysning og vi kan i samarbejde skabe en uovertruffen belysning, der skaber det ønskede miljø.

Desuden har vi mange års erfaring med restaurationsbelysning med LED spots, hvor vores rådgivere har adgang til de bedste restaurationsbelysning spots på markedet.

LED-belysning kan være en måde, at fremhæve specifikke områder, hvis man ønsker at fremvise unikke områder i restauranten for sine gæster.

Møller & Rothe har mange års erfaring med, at indrette restauranter med LED spots, hvor belysning med LED spots giver restauranter mulighed for at belyse flere steder og highlight specifikke områder i restauranten.

Vi har specielle lysberegningsprogrammer og dygtige Lightning Planners som kan hjælpe dig med jeres restaurant.

Restaurant belysning nimb

Vi tænker i lys – Og ikke kun lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for dit næste projekt bliver fulgt helt til dørs. 

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer af rum, derved kan vi sikre kvaliteten af dine lysbehov. Vores Lighting Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet i din rådgivning inden for belysningsrådgivning.

Du får korrekt og hurtig rådgivning inden for belysning, derved behøver jeres projekter ikke at blive forsinket. 

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners (lysdesignere), skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningen, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at hører mere.

Kontakt os og hør mere

Selskaber vi allerede rådgiver inden for lysberegning

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev