Restaurant belysning

Hos Møller & Rothe har vi mange års erfaring med restaurant belysning. Vores rådgivere har adgang til de bedste og smukkeste lamper og spots på markedet.

Møller & Rothe har mange års erfaring med, at indrette restauranter i Danmark. Vi har erfaring med brugen af smukke og effektive lamper  i restauranter, som giver restauranten mulighed for at belyse restauranten op og sætte fokus på maden.

Vi ved hvor vigtigt er at skabe en hyggelig og behagelig stemning i din restaurant, hvor belysningen bidrager til stemningen og derved er afgørende for helhedsoplevelsen blandt gæster. Belysningen på restauranter er skelsættende for at skabe det rette miljø for ens gæster.

Møller & Rothe er specialister til belysningsrådgivning og lysdesign til arkitekter, private hjem samt restaurationsbranchen. Vi har specielle lysberegningsprogrammer og dygtige Lighting Planners som kan hjælpe dig med din restaurant belysning.

Vi handler med kendte brands som eksempelvis:
Delta Light, Giopato & Coombes, Sammode, Faustlight og mange flere.

Restaurant belysning Lucifer

Belysning i harmoni med indretningen

Vores profesionelle Lightning Planners skaber og sikrer det rette miljø for jeres gæster, hvor vi tager højde for den enkelte restaurant, indretning og koncept. På den måde sikrer vi i samarbejde, at indretningen harmonerer med belysningen og konceptet er gennemgående for restauranten, hvilket påvirker helhedsindtrykket på en positiv måde.

Møller & Rothe er specialister til restaurationsbelysning og vi kan i samarbejde skabe en uovertruffen belysning, der skaber det ønskede miljø.

Desuden har vi mange års erfaring med restaurationsbelysning med LED spots, hvor vores rådgivere har adgang til de bedste restaurationsbelysning spots på markedet.

LED-belysning kan være en måde, at fremhæve specifikke områder, hvis man ønsker at fremvise unikke områder i restauranten for sine gæster.

Møller & Rothe har mange års erfaring med, at indrette restauranter med LED spots, hvor belysning med LED spots giver restauranter mulighed for at belyse flere steder og highlight specifikke områder i restauranten.

Vi har specielle lysberegningsprogrammer og dygtige Lightning Planners som kan hjælpe dig med jeres restaurant.

Restaurant belysning Fishmarket

Vi tænker i lys – Og ikke kun lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for dit næste projekt bliver fulgt helt til dørs. 

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer af rum, derved kan vi sikre kvaliteten af dine lysbehov. Vores Lighting Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet i din rådgivning inden for belysningsrådgivning.

Du får korrekt og hurtig rådgivning inden for belysning, derved behøver jeres projekter ikke at blive forsinket. 

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners (lysdesignere), skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningen, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at hører mere.

Kontakt os og hør mere

Selskaber vi allerede rådgiver inden for lysberegning

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev