Rådgivning i spotsbelysning

Hos Møller & Rothe har vi mange års erfaring med spot til loft, og tilbyder rådgivning i spotsbelysning. Vi har adgang til de bedste Lightning Planners på markedet.

Hos Møller & Rothe har vi et bredt sortiment med spot til loft. Spots er blevet en meget populær form for belysning eftersom spots giver et godt, kraftigt og fleksibelt lys. Derfor er spots især velegnet til badeværelset og køkkenet samt kælderen, der er uden naturlig belysning, hvor spots besidder en høj og naturlig farvegengivelse.

Vi rådgiver desuden i lysdesign, hvor vi stræber efter at tilrettelægge den perfekte belysning i hjemmet. Det har stor betydning for at skabe og sætte den rette stemning i hjemmet, hvilket afhænger af hvordan ens spots er placeret i forhold til, at sikre det rette samspil mellem kunstig belysning og det naturlige lysindfald.

Derudover kan lysdesignet med spot påvirke koncentrationsevnen, når man arbejder. Man skal derfor gøre sig en række overvejelser om, hvordan ens spots skal placeres samt beslutte om man ønsker spot påbygget i loft eller væg.

Uanset, hvilket spots du er på udkig efter, så kan du være sikker på, at vi hos Møller & Rothe kan hjælpe med at afdække netop dine behov og ønsker. Derudover kan vi også hjælpe med at gennemgå og vurdere, hvilket overvejelser i har gjort jer. Dermed kan vi rådgive i at sammensætte et lysdesign med spots der passer til netop jeres rum i hjemmet.

Vi handler med kendte brands som eksempelvis:
Delta Light, Giopato & Coombes, Sammode, Faustlight og mange flere.

Indendørs belysning

Indendørs belysning er en af de vigtigste aspekter i design og indretning, netop fordi belysningen kan transformere rum på godt og ondt.

Hvis lys er placeret forkert i et rum, kan det resultere i at møbler optræder forkert i rummet. Derudover kan det også påvirke stemningen i rummet og bidrage til hovedpiner og trætte øjne.

Det er derfor afgørende, at der i lysdesignet bliver taget højde for det givet rum og det naturlige lysindfald. Derfor bør man som køber, benytte profesionelle Ligthning Planners, som kan udarbejde et unikt lysdesign efter de givet omstændigheder.

Det naturlige lysindfald med sollys er mentalt stimulerende for hjernen, og skal ikke nødvendigvis erstattes af spots. I samarbejdet med det naturlige lys, tager vores Lightning Planners højde for den geografiske placering i forhold til, hvilken vej vender vinduer og sæson m.m.

Se vores udvalg med belysning

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Se cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev