Pullerter

Hos Møller & Rother har vi et stort produktsortiment af pullerter, som giver den mest elegante belysning til din indkørsel.

Når det kommer til at vælge de rigtige pullerter til dit udendørs område, er det vigtigt at tænke på både funktionalitet og æstetik. Vi forstår betydningen af at finde den perfekte balance mellem lys og design, uanset om du leder efter belysning til din indkørsel, have eller terrasse, har vi et bredt udvalg af pullerter til udendørsbelysning.

Pullerter kan stå frit og åbner dermed op for en bred vifte af muligheder til din udendørsbelysning, og kan hjælpe dig med at opnå netop det look, du ønsker.

Hos Møller & Rothe anbefaler vi, at pullerter placeres langs stier i haven, hvilket gør det nemt at finde vej i mørket til steder såsom drivhuset eller bålpladsen. Derudover kan pullerter benyttes til at markere din indkørslen, så du nemt kan finde hoveddøren og undgå vandpytter når du vender hjem sent om aften. Vi står klar til at hjælpe dig med at vælge pullerter, der komplementerer dit hjem’s arkitektur og skaber den atmosfære, du ønsker, for et imødekommende og sikkert udendørs miljø. Pullerter kan tilføre værdi til dit hjem ved at forbedre sikkerheden og samtidig øge den visuelle appel.

Pullerter kan findes i forskellige designs og varianter, det er dog  vigtigt at vælge holdbare materialer som aluminium eller stål, da de skal kunne modstå det danske vind og vejr. Hos Møller & Rothe tilbyder vi et bredt udvalg af pullerter i forskellige designs og størrelser. Pullerter er oplagte anvende til, at skabe en hyggelig udendørsbelysning og er samtidig dekorative uden for hjemmet.

Der er desuden en række overvejelser, som man skal gøre sig i forbindelse med at anlægge pullertlamper i indkørslen, bedene eller terrassen. Det er afgørende, at man beslutter, om pullertlamperne skal have et minimalistisk, klassisk eller unikt design. Ydermere skal man ligeledes beslutte 0m pullerter skal udsende et bredt, diffust lys, eller et mere skarpt og nedadrettet belysning.

Hos Møller & Rothe har vi vores egen tegnstue tilknyttet med professionelle Lightning Planners. De står klar til at rådgive i lysdesign, hvor de i samarbejde med dig kan bidrage til at udvikle et unikt udendørs lysdesign.

Gå på opdagelse og udforsk vores store sortiment af pullerter – vi handler med kendte brands herunder Delta Light, Giopato & Coombes, Sammode, Faustlight og mange flere.

Pullerter fra Møller & Rothe til udendørsbelysning i haven og terrassen

Pullerter til din havebelysning

Sådan skaber du et smukt og afslappende udendørs miljø med pullerter

Integrering af pullerter i din havebelysning er ikke kun en praktisk løsning til at oplyse stier og indkørsler; det er også en fremragende måde at tilføje en atmosfærisk stemning til dine udendørs områder. Pullerter er et smukt og afslappende element, der kan tilføje charme til ethvert udendørs miljø.

Hos Møller & Rothe tilbyder vi havebelysning og udendørs spots, der kan hjælpe dig med at skabe en indbydende og sikker atmosfære. Ved nøje at placere pullerter langs stier, i haver eller omkring terrasser, kan du ikke blot sikre en sikker passage efter mørkets frembrud, men også fremvise din have og dens bedste træk.

Pullerter skal stå udenfor, og det er vigtigt at vælge dem i et hårdført kvalitetsmateriale, så de er sikret mod vind og vejr. Pullerter er også nemme at installere og flytte rundt på, og de er typisk langt mere fleksible end væglamper. Pullerter er oplagte til at belyse udendørsarealer i jordniveau og bidrager til en hyggelig og indbydende have.

Vores Lightning Planners er eksperter i, at udvikle et udendørs lysdesign. De står klar til at rådgive dig om, hvordan du bedst udnytter pullerternes potentiale for at opnå en både funktionel og æstetisk belysningsløsning til udendørsarealet.

Kontakt os

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev