Hvem er Piet Boon?

Studio Piet Boon er kendt for deres smukke og visionære design, samt håndværk i meget høj kvalitet.

Designer Piet Boon (1958) startede virksomheden i 1983 i et lille design studio i Oostzaan nær Amsterdam i Holland. Her var fokus på unikke og skræddersyet løsninger til hjemmet.

4 år senere i 1986 startede Karin Meyn, som kreativ direktør for interior & styling. I samarbejde begyndte de at udvikle virksomheden til et internationalt anerkendt brand indenfor design, sammen med deres dygtige designere, arkitekter og stylister.

Henover årene er virksomheden vokset til et globalt design studio. De har siden oprettelsen opnået et imponerende portefølje af private, virksomheder, bolig og forretningskunder. Siden 2005 har de skabt en luksuriøs møbelkollektion, og designer en bred vifte af indvendige materialer såsom gulve, hardware, belysning og bordservice.

Designfilosofi

Piet Boon mener, at lys ikke kun er en rent visuel oplevelse. Lys ændrer et rum og har evnen til, at byde velkommen og omslutter alle med varme.

Med rødder inden for håndværk og konstruktion, blander deres højt kvalificerede designere fornuft og forhold ind i ethvert design. Når man skaber form og definerer stil, tilføjes intuition til et dybere håndværk.

Den æstetiske kvalitet af deres designs stammer fra viden og intuition. Raffineret smag kombinerer komposition og følelser, og er derfor svært at rationalisere. Udover instinkt lægges der stor vægt på at skabe de rigtige kombinationer, der subtilt udføres gennem hele designprocessen.

Læs mere om Piet Boon
Piet Boon

Se vores udvalg af Piet Boon produkter.

Med Piet Boon passion og forpligtelse til enestående kvalitet, er vi glade for at kunne forhandle deres produkter. Se vores udvalg af Piet Boon eller kom forbi vores showroom i Nordhavn.

Piet Boon produkter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev