Pendler

Hos Møller & Rothe har vi et stort sortiment af pendler fra anerkendte brands.

Vi forhandler en lang række af forskellige pendler. Vi mener, at pendler fra Møller & Rothe er med til at skabe et mere stilfuldt design i hjemmet. Derudover er pendler populære i hjemmet som følge af, at de ikke fylder noget særligt og ikke bruger noget gulvplads.

Pendler giver derfor enorm diversitet i kraft af, at der er mange forskellige muligheder i forhold til placeringen af loftlampen. Den passer desuden til alle rum i hjemmet, uanset om det er store rum eller små rum, da vi naturligvis forhandler pendler i alle størrelser.

En pendler er mere end blot en lyskilde, der udgiver lys til rummet. I dag betragtes det, som en integreret del af indretningen i hjemmet. Det er typisk noget af, det første man bemærker, når man træder ind i hjemmet. Pendler formår og bidrager til at frembrose den stil man ønsker i rummet.

Det kræver ikke meget vedligeholdelse og med LED-pærer, får man en længere levetid på pærerne. Du reducerer desuden energiforbruget med LED-pærer, og sparer penge på el-regningen. Med en pendler kan der skabes tilstrækkeligt lys til at lyse hele rummet op. Derfor bliver det lettere at udføre flere aktiviteter. LED-pærerne kan også dæmpe lyset og skabe en vis form for hygge afhængigt af stemningen, som du ønsker at fremme i rummet.

Hos Møller & Rothe finder du massevis af designs, størrelser og stilarter. Materialet varierer også, da du finder pendler lavet af materialer såsom, glas, metal eller stof og meget mere. Så du sikrer dig den optimale lampe, der formår at opfylde dine ønsker. Så den kan medvirke korrekt ind i designet og stilen i dit hjem.

Hvis du står med nogle tanker og ideer, men gerne vil have hjælp til udføringen eller står og mangler rådgivning i forhold til hvordan man udnytter den bedst i form at praksis og design. Så har vi vores lightning planners til rådighed. Med deres mange års erfaring indenfor lys og design, kan du være sikker på resultatet bliver som ønsket.

The secret to life is to put yourself in the right lightning

Vi tænker i lys – Og ikke kun lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for dit næste projekt bliver fulgt helt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer af rum, derved kan vi sikre kvaliteten af dine lysbehov. Vores Lighting Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet i din rådgivning inden for belysningsrådgivning.

Du får korrekt og hurtig rådgivning inden for belysning, derved behøver jeres projekter ikke at blive forsinket. 

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners (lysdesignere), skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningen, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at hører mere.

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Cases

Tilmeld dig vores nyhedsbrev