Nedgravningsspot

Hos Møller & Rothe er vi stolte af, at præsentere vores udvalg af eksklusive nedgravningsspots, der kombinerer æstetik og funktionalitet som forvandler dine udendørs områder.

Nedgravningsspots er en både praktisk og stemningsskabende belysningsløsning til udearealer. Vi har nøje udvalgt vores nedgravningsspots, som er skabt med fokus på elegant design, der komplementerer enhver udendørs indretning. Nedgravningsspots er yders alsidige og kan placeres næsten overalt. Uanset om det er i haven, på terrassen, på en trappe eller langs indkørslen, så tilføjer vores spots et strejf af raffinement.

Nedgravningsspots udgør en ideel belysningsløsning for udendørsområder, da de både er praktiske og stemningsskabende. Disse lamper installeres under jorden eller i andre overflader og kræver minimal plads, hvilket gør dem velegnede til områder med begrænset plads, hvor større havelamper ville være for voldsomme.

Hos Møller & Rothe forhandler vi belysningsprodukter af holdbart håndværk, og nedgravningsspots er ingen undtagelse. Vi forhandler udelukkende nedgravningsspots, som er fremstillet med materialer af højeste kvalitet, og som derved sikrer holdbarhed og lang levetid, selv under skiftende og varierende vejrforhold.

“Nedgravningsspots lyser op i mørket og tilføjer ikke kun belysning, men også stemning til dine udendørsområder, og de gør det på en diskret og elegant måde.”

Før du får nedgravningsspots

Når du overvejer nedgravningsspots til din have, er der to vigtige spørgsmål at tage i betragtning. Først, hvordan skal de se ud? Valget af udformning – skal de være firkantede eller runde? og materiale – skal de være i rustfrit stål, sort eller foretrækker du messing? Dine valg bør afspejle din personlige stil og matche din indretning.

For det andet, hvilken funktion skal de have? Skal de lyse stier op eller fremhæve bestemte haveelementer? Det er afgørende at vælge spots med den rette lysspredning og farvetemperatur, som passer til formålet.

Når du er klar til at få installeret dine nedgravningsspots, så er det vigtigt at huske, at det er bedst at få en autoriseret elinstallatør til at installere dem på grund af de krav der gælder for udendørs installationer.

Læs mere om vores udelys

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev