Nedgravningsspot

Hos Møller & Rothe har vi et stort sortiment af eksklusive nedgravningsspots, der skaber den perfekte belysning til dine udendørsarealer.

Vi har gennem årene opbygget et stærkt netværk med gode relationer, hvor vi hos Møller & Rothe samarbejder med leverandører over hele verden af high-end brands.

Hos Møller & Rothe er vi stolte af at præsentere vores udvalg af eksklusive nedgravningsspots, der kombinerer æstetik med funktionalitet og forvandler dine udendørs områder.

Vi skaber innovative belysningsløsninger med eksklusive nedgravningsspots til terrasse og have. Nedgravningsspot lyser op i mørket og tilføjer ikke kun belysning, men skaber også den perfekte stemning med den rette lysstyrke, og afgiver varme til dine udendørs områder på en diskret og elegant måde.

Vi har egen tegnestue med vores to Lighting Planners, Nina og Winnie, der arbejder med konkrete belysningsplaner og udarbejder idéoplæg samt lysberegninger for at skabe skræddersyede løsninger til dine udendørsarealer.

Vi hjælper med at inkorporere dine udendørs arealer når vi udvikler et lysdesign. Vi sikrer, at dine nedgravningsspots tager sig bedst ud og tager højde for dit udendørs område. Vi hjælper med at få integreret dine nedgravningsspots bedst muligt, så du får en minimalistisk og æstetisk flot belysning løsning. Vi er eksperter i kvalitetsbelysning til udendørsarealer.

Vi har mange års erfaring med smukt belysningsrådgivning, og står klar til at hjælpe dig i forbindelse med projektering af ny udendørs belysning med eksklusive nedgravningsspots, der forbedrer ethvert udendørsmiljø.

Gå på opdagelse i vores sortiment fra high-end brands som Delta Light, LumTeam, Il Fanale, Faustlight og NONA SIMPLY blandt mange andre.

Rådgivning i udendørsbelysning med nedgravningsspots

Det kræver den rette vejledning og forberedelse i forbindelse med, at skabe et både indbydende og funktionelt udendørs område til hjemmet.

Der er flere vigtige spørgsmål at tage i betragtning, fra planlægning til færdiggørelse. Hos Møller & Rothe står vores lyseksperter til rådighed og hjælper dig fra begyndelsen i processen med at udvikle et lysdesign med nedgravningsspots, der passer til dine behov.

Vi hjælper med at sikre, at dit udendørsareal er smukt oplyst efter mørkets frembrud og indbydende med belysning fra vores eksklusive nedgravningsspots.

Få inspiration og vejledning hos Møller & Rothe – gå på opdagelse og udforsk vores udvalg af nedgravningsspots fra high-end brands som Delta Light, LumTeam, Il Fanale, Faustlight og NONA SIMPLY blandt mange andre.

Læs mere om vores udelys

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev