Messing spots

Hos Møller & Rothe har vi et bredt og omfattende udvalg af smukke og elegante messing spots.

Messing spots er blevet særdeles populært i danskernes hjem, hvilket bl.a. skyldes, at messing bidrager til et moderne og dynamisk look. Den gyldne farve, som messing spots besidder er med til at løfte indretningen og bidrager til et mere rent, eksklusivt og varmt look. Messing skaber typisk varme og hygge, og kan derfor nemt inkorporeres i en enhver indretningsstil.

Med messing spots fra Møller & Rothe, kan du forvente spots med et mere elegant udtryk eftersom, at det gyldne metal i kobber og zink er langt mere iøjnefaldende og udtryksfuld end klassiske mørke spots.

Vores sortiment inkluderer desuden messing spots, der kan indbygges i loftet, så de er camoufleret i loftet. Hvorimod spots der er påbygget i loftet er mere iøjnefaldende, da de fylder mere. Med påbygning har du mulighed for at dreje på armen, så du kan ændre og justere retningen af belysningen, hvilket ikke er muligt med indbygget spots.

Hos Møller & Rothe har vi vores egen tegnstue tilknyttet med profesionelle Lightning Planners, der står til rådighed i forbindelse med, at sikre den bedste rådgivning inden for spotsbelysning. Vi rådgiver i lysdesign, og stræber efter at tilrettelægge den perfekte belysning i hjemmet. Det har stor betydning for at skabe og sætte den rette stemning i hjemmet, og afhænger i høj grad af, hvordan spots er placeret i forhold til, at sikre det rette samspil mellem kunstig belysning og det naturlige lysindfald.

Vi mener, at spots generelt er fordelagtigt at anvende i rum, der ikke får tilstrækkeligt mængde naturligt lys. Dette skyldes, at spots har en høj og naturlig farvegengivelse, hvorved de evner at kompensere for den naturlige belysning.

Rådgivning i lysdesign

Vores profesionelle Lightning Planners kan i samarbejde udarbejde belysningsplaner for din bolig

Man skal gøre sig en række overvejelser i forbindelse med arkitektoniske projekter i forhold til belysningen. Derfor er det en god ide, at søge rådgivning og ekspertise hos profesionelle Lightning Planners, som kan udtænke det bedste lysdesign.

Vores Lightning Planners udarbejder i samarbejde med jer kreative og innovative lysdesign med forbehold for arkitektur og rum. På den måde inkorporeres omgivelser, hvilket forbedrer samspillet mellem arkitektur og rum.

Møller & Rothe har stor erfaring med arkitektonisk lysdesign, hvor vi erfarer at vores Lightning Planners skal være involveret tidligt i processen med henblik på, at opnå de bedste resultater.

Læs mere om vores indretningsarkitekter

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev