Lysekrone

Hos Møller & Rothe finder du de smukkeste lysekroner – Vi har et enormt bredt sortiment af high-end lamper.

Vi betragter en lysekrone som mere end blot en lampe. Det er loftets halssmykke, der elegant hænger med et lækkert design, smukke former, farver samt stimulerende lys.

Lysekroner er en ideel lampe, når man ønsker at oplyse hele rummet, hvor den udover det praktiske – også bidrager og løfter indretningen i hjemmet.

Hos Møller & Rothe, der står vores Lightning Planners til rådighed – de hjælper dig med at finde en lysekrone, der harmonerer med din indretning og stil.

Vi forhandler desuden en række anerkendte designer med klassiske, moderne og minimalistiske lysekroner og pendler lamper. Vi anbefaler lysekroner og pendler lamper for dem, der ønsker én stilren belysning i hallen, stuen eller køkkenet etc.

Den er med til at skabe fylde, personlighed, varme og eksklusivitet. Lysekronen er grundlyset og hjertet i hjemmet som følge af, at den danner rammen for hyggen. Ydermere, så mener vi at det er essentielt med LED belysning.

Med LED kan du ændre belysningen afhængig af det naturlige lysindfald samt selv sætte stemningen i hjemmet.

Vores lysekroner og pendler lamper er oplagte at bruge i spisestuen til det lange spisebord eller i stuen over sofaen.

Gå på opdagelse i vores sortiment af smukke designer lysekroner og pendler lamper.

The secret to life is to put yourself in the right lighting

Møller_&_Rothe_lysekrone__

Indendørsbelysning

Indendørsbelysning er en af de vigtigste aspekter i design og indretning, netop fordi belysningen kan transformere rum på godt og ondt.

Hvis lys er placeret forkert i et rum, kan det resultere i at møbler optræder forkert i rummet. Derudover kan det også påvirke stemningen i rummet og bidrage til hovedpiner og trætte øjne.

Det er derfor afgørende, at der i lysdesignet bliver taget højde for det givet rum og det naturlige lysindfald. Derfor bør man som køber, benytte profesionelle Lightning Planners, som kan udarbejde et unikt lysdesign efter de givet omstændigheder.

Det naturlige lysindfald med sollys er mentalt stimulerende for hjernen, og skal ikke nødvendigvis erstattes af spots. I samarbejdet med det naturlige lys, tager vores Lightning Planners højde for den geografiske placering i forhold til, hvilken vej vender vinduer og sæson m.m.

Indendørs­belysning

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Cases

Tilmeld dig vores nyhedsbrev