Lysekrone

Hos Møller & Rothe finder du de smukkeste lysekroner. Vi har nøje udvalgt vores produktsortiment af lysekroner.

Vi betragter en lysekrone som mere end blot en lampe. Det er loftets halssmykke, der elegant hænger med et lækkert design, smukke former, farver samt stimulerende lys.

Det er en praktisk og oplagt loftlampe at anvende, når man ønsker at oplyse hele rummet. Lysekroner er derudover også blikfangende, og løfter indretningen i hjemmet, da den giver et mere majestætisk og eksklusiv look. Vi mener, at lysekronen kommer til sin fulde ret i større rum især stuer og storslået entreer. Den er med til at skabe fylde, personlighed, varme og eksklusivitet.

Lysekronen er grundlyset og hjertet i hjemmet, som giver lidt ekstra elegance til rummet, hvor den fungerer som et naturligt midtpunkt.

Hos Møller & Rothe har vi vores egen tegnstue tilknyttet med profesionelle Lightning Planners, der står til rådighed. De kan hjælpe dig med at finde en lysekrone og udvikle et unikt lysdesign, der harmonerer med din indretning og stil.

Vi forhandler desuden en række anerkendte designer med klassiske, moderne og minimalistiske lysekroner og pendler. Vi anbefaler lysekroner og pendler for dem, der ønsker den stilrene belysning og look i hallen, stuen eller køkkenet.

Gå på opdagelse og udforsk vores produktsortiment af smukke designer lysekroner og pendler!

The secret to life is to put yourself in the right lighting

Møller_&_Rothe_lysekrone__

Indendørsbelysning

Indendørsbelysning er en af de vigtigste aspekter i design og indretning, netop fordi belysningen kan transformere rum på godt og ondt.

Hvis lys er placeret forkert i et rum, kan det resultere i at møbler optræder forkert i rummet. Derudover kan det også påvirke stemningen i rummet og bidrage til hovedpiner og trætte øjne.

Det er derfor afgørende, at der i lysdesignet bliver taget højde for det givet rum og det naturlige lysindfald. Derfor bør man som køber, benytte profesionelle Lightning Planners, som kan udarbejde et unikt lysdesign efter de givet omstændigheder.

Det naturlige lysindfald med sollys er mentalt stimulerende for hjernen, og skal ikke nødvendigvis erstattes af spots. I samarbejdet med det naturlige lys, tager vores Lightning Planners højde for den geografiske placering i forhold til, hvilken vej vender vinduer og sæson m.m.

Indendørs­belysning

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Cases

Tilmeld dig vores nyhedsbrev