Loft belysning

Hos Møller & Rothe har vi mange års erfaring indenfor lysdesign, hvor vi blandt andet tilbyder professionel rådgivning i loft belysning!

Loft belysning er universel lyskilde i hjemmet som følge af, at belysningen fra loftet skal være det primære lys – man kan hertil af dekorative formål supplere med andre lyskilder og belysningsmidler til hjemmet!

Vi anbefaler, at man derfor tidligt søger rådgivning i forbindelse med loft belysning med henblik på at opnå det bedste resultat. Hos Møller & Rothe har vi tilknyttet vores egne profesionelle Lightning Planners, som står til rådighed. De vil i samarbejde med dig tilrettelægge og udvikle et unik lysdesign, der sikrer det rette samspil mellem elementer i rummet. Dermed bidrager vores eksperter med deres ekspertise i lysdesign, og anbefalinger til, hvor man bør placere spots med henblik på at skabe den bedste belysning!

Med egen tegnestue og professionelle Lightning Planners, skaber vi belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger.

Hos Møller & Rothe har vi desuden et stort sortiment af spots til loft – vi har spots i flere stilarter, der giver rig mulighed for at eksperimentere med lysets fald og retning.

Loft belysning bidrager primært til stemningen i rummet, men man skal  gøre sig en række overvejelser i forhold til, hvor man skal placere spots i loft. Det skyldes, at man naturligvis kan fremhæve diverse elementer, som man ønsker træder endnu mere i kraft. Du kan derfor nemt sætte et personligt præg på indretningen med spots i loft.

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for at dit næste projekt bliver fulgt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med, hvordan vi kan hjælpe dig i dit næste projekt.

Rådgivning i lysdesign

Vores profesionelle Lightning Planners kan i samarbejde udarbejde belysningsplaner for din bolig

Man skal gøre sig en række overvejelser i forbindelse med arkitektoniske projekter i forhold til belysningen. Derfor er det en god ide, at søge rådgivning og ekspertise hos profesionelle Lightning Planners, som kan udtænke det bedste lysdesign.

Vores Lightning Planners udarbejder i samarbejde med jer kreative og innovative lysdesign med forbehold for arkitektur og rum. På den måde inkorporeres omgivelser, hvilket forbedrer samspillet mellem arkitektur og rum.

Møller & Rothe har stor erfaring med arkitektonisk lysdesign, hvor vi erfarer at vores Lightning Planners skal være involveret tidligt i processen med henblik på, at opnå de bedste resultater.

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Se cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev