Lanterne

Hos Møller & Rothe har vi et bredt udvalg af lanterner, der bringer en følelse af elegance og æstetik til hjemmet.

Vi er stolte af, at kunne tilbyde vores kunder et eksklusivt sortiment af lanterner til både indendørs– og udendørsbelysning.

Vi lever i en verden, der konstant udvikler sig med moderne belysningsteknologi, men lanternen har med den tidløse skønhed og charme formået at bevare deres berettigelse i de danske hjem.

Lanterner fungerer ved at indkapsle levende lys eller LED-lys, som derfra skaber en hyggelig belysning. Deres smukke og elegante look gør det oplagt, at placere lanterner i vindueskarmen, på gulvet eller på bordet og lade hyggen sprede sig indendøre.

Hos Møller & Rothe har vi lanterner, der passer til enhver indretningsstil. Vi har nøje udvalgt vores lanterner, som indeholder flere forskellige stilarter. Vi har både moderne lanterner, der udstråler en ren, minimalistisk skønhed og er perfekte til det moderne hjem. Derudover har vi også antikke lanterner med detaljerede udskæringer og smukt designede glaspaneler, der skaber en mere klassisk elegance i hjemmet.

Vi forstår, at vores kunder søger kvalitet, håndværk og stil. Vi har nøje udvalgt vores lanterner, som er fremstillet med øje for detaljerne.

Vi har gennem årene opbygget et stærkt netværk med gode relationer, hvor vi hos Møller & Rothe samarbejder med leverandører af high-end brands, der forsyner med designer lamper herunder lanterner.

Gå på opdagelse og udforsk vores produktsortiment, der består af en række anerkendte brands såsom Giopato & Coombes, Moooi, Delta Light, ONE A og Bocci blandt mange andre.

Vi tænker i lys – ikke kun i lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for at dit næste projekt bliver fulgt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan belysningsrådgive dig i dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer rum og derved sikre effekten. Vores Lightning Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet indenfor belysningsrådgivning.

Få korrekt og hurtig belysningsrådgivning, så projektet ikke trækker ud. 

Med egen tegnestue og professionelle Lightning Planners, skaber vi belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningsrådgivning, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at høre mere.

Kontakt

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev