Lanterne

Hos Møller & Rothe er vi stolte af, at tilbyde vores kunder en eksklusiv samling af lanterne til både indendørs– og udendørsbelysning, der ikke kun lyser op i rummet, men også bringer en følelse af elegance og æstetik til hjemmet. I en verden, der konstant udvikler sig med moderne belysningsteknologi, så bevarer lanterner deres tidløse skønhed og charme.

Hos Møller & Rothe tilbyder vi et bredt udvalg af lanterner, der passer til enhver indretningsstil. Vores moderne lanterner udstråler en ren, minimalistisk skønhed og er perfekte til det moderne hjem og dem, der værdsætter den klassiske elegance, har vi antikke lanterner med detaljerede udskæringer og smukt designede glaspaneler. Deres smukke og elegante look betyder, at det er oplagt at benytte lanterner som dekoration i vindueskarmen, på gulvet eller på bordet.

Vores udvalg af lanterner er derfor nøje udvalgt og indeholder flere forskellige stilarter for at imødekomme de mest krævende behov og præferencer.

Vi forstår, at vores kunder søger kvalitet, håndværk og stil, og vores lanterner leverer netop det. Hver enkelt lanterne er skabt af dygtige håndværkere, der har øje for detaljerne og bruger de fineste materialer.

Lanterner til udendørsbelysning kan bidrage til at skabe en hyggelig stemning, hvor det varme skær fra fyrfadslysene kan ændre stemningen og straks gøre det hyggeligere.

Vi har gennem årene opbygget et stærkt netværk med gode relationer, hvor vi hos Møller & Rothe samarbejder med leverandører af high-end brands, der forsyner med designer lamper herunder lanterner.

Gå på opdagelse og udforsk vores produktsortiment, der består af en række anerkendte brands såsom Giopato & Coombes, Moooi, Delta Light, ONE A og Bocci blandt mange andre.

“En lanterne er som et lille vindue til fortiden, der minder os om tidens skønhed og enkelhed.”

Vi tænker i lys – ikke kun i lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for at dit næste projekt bliver fulgt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan belysningsrådgive dig i dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer rum og derved sikre effekten. Vores Lightning Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet indenfor belysningsrådgivning.

Få korrekt og hurtig belysningsrådgivning, så projektet ikke trækker ud. 

Med egen tegnestue og professionelle Lightning Planners, skaber vi belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningsrådgivning, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at høre mere.

Kontakt

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev