Lamper med sensor

Hos Møller & Rothe kombinerer vi æstetik med teknologi med henblik på at skabe innovative belysningsløsninger.

Vores imponerende udvalg af lamper med sensor tilføjer intelligent- og energieffektiv belysning til dine udendørsarealer.

Vores lamper med bevægelsessensorer er designet til at gøre dit liv lettere. Uanset om det er bevægelsessensorer for ekstra sikkerhed, lyssensorer for energibesparelse eller smarte sensorer, der tilpasser sig dit daglige rutinemæssige behov, har vi den perfekte løsning til dig.

Det er særdeles praktisk med udendørslamper med bevægelsessensorer som følge af, at lyset tændes automatisk. Derudover når du vælger en lampe med indbygget sensor, så slipper du for at montere en separat bevægelsessensor. Det er oplagt, at montere lamper med sensor på udendørsarealer, hvor det er bekvemmeligt, at lyset tænder automatisk, så du ikke skal famle gennem mørket til hoveddøren.

Hos Møller & Rothe anbefaler vi, at man får monteret lamper med sensor steder, hvor man sjældent har arme og hænder fri. Det er særdeles populært at montere og installere lamper med sensorer nær trappen til hoveddøren.

Derudover er det oplagt, at placere lamper med sensor langs indgangen, hvor udendørslyset tænder når du passerer sensoren. Det er også fordelagtigt med bevægelsessensorer, der aktiverer udendørsbelysningen når der registreres bevægelse i henhold til at beskytte hjemmet mod indbrudstyve. Lamper med sensorer skaber opmærksomhed når den tænder, hvilket er det sidste en indbrudstyv ønsker fra naboer og forbipasserende og bidrager til at beskytte hjemmet når man væk.

Hos Møller & Rothe har vi tilknyttet vores egen tegnstue med profesionelle Lightning Planners. De står til rådighed, og kan hjælpe dig med at udvikle et unikt lysdesign af lamper med sensorer til dine udendørsarealer.

Bevægelsessensor

Energieffektiv og miljøvenlig

Det er praktisk, at du ikke skal tænde din udendørsbelysning selv, da det medfører et unødvendigt strømforbrug, hvis du glemmer at slukke dem. De integrerede bevægelsessensorer sikrer, at lyset kun er tændt, når det er nødvendigt. Lamper med sensorer bidrager til at reducere energiforbruget og minimere påvirkningen på miljøet.

Vores lamper med sensorer er designet med fokus på energieffektivitet. Det er desuden muligt, at få lamper med sensorer, der automatisk tilpasser lysstyrken baseret på omgivende lysforhold og aktivitet, hvilket både skaber den rette atmosfære, men også reducerer energiforbruget.

Lamper med sensorer fra Møller & Rothe skaber elegance til dine omgivelser, men gør også en positiv forskel for miljøet.

Med fokus på bæredygtighed og energieffektivitet leverer vores lamper med sensor ikke kun intelligent belysning, men hjælper også med at reducere energiforbruget og minimere miljøpåvirkningen.

Tag det næste skridt mod et grønnere hjem med vores innovative intelligent belysning og opgrader dit hjem med vores lamper med sensorer.

Se vores udvalg af udendørsbelysning

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Se cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev