Læselampe

Hos Møller & Rothe finder du et bredt sortiment af læselamper fra anerkendte designer brands.

Der er en række overvejelser i forbindelse med at købe en ny læselampe. Hvis du f.eks. typisk læser i sengen eller på sofaen, så anbefaler vi fleksible lamper eftersom disse er mere praktiske, hvor du nemt kan justere højden og retningen. Læselamper med bevægelige arme eller skærme bidrager til fleksibel justering, hvorfor lyset kan tilpasses afhængigt af situationen.

Når du er på jagt efter en god læselampe er det også nødvendigt, at overveje, hvorvidt det skal være en væglampe eller standerlampe. Hvis man oplever mangel på plads i hjemmet, så anbefaler vi at anvende væglamper som læselampe. Det skyldes, at det kan være udfordrende, at udnytte pladsen i hjemmet, hvorved væglamper er en oplagt løsning!

Vi mener, at både væglamper og standerlamper, fungerer super optimalt til læsning i lænestolen, sofaen og sengen. Men der er også mange danskere, som foretrækker at læse ved skrivebordet, hvor der ikke er behov for en fleksibel arm. Til gengæld, så har vi et bredt udvalg af smukke bordlamper i forskellige former, materialer og farver til skrivebordet!

Desuden opfordrer vi også til, at man bruger LED-pærer. Med LED-belysning får du langt længere levetid på dine pærer, hvilket ligeledes reducerer energiforbruget og derved sparer man penge på el-regningen.

Vores brede sortiment, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten, har vi med al sandsynlighed lampen der kan afdække dine ønsker og behov. Så gå i opdagelse i vores webshop.

Vi tænker i lys – Og ikke kun lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for dit næste projekt bliver fulgt helt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer af rum, derved kan vi sikre kvaliteten af dine lysbehov. Vores Lighting Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet i din rådgivning inden for belysningsrådgivning.

Du får korrekt og hurtig rådgivning inden for belysning, derved behøver jeres projekter ikke at blive forsinket. 

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners (lysdesignere), skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningen, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at hører mere.

Indretningsarkitekter privat

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Cases

Tilmeld dig vores nyhedsbrev