Læselampe

Hos Møller & Rothe løfter vi din læseoplevelse med et bredt sortiment af læselamper fra anerkendte brands.

Vi har via et stærkt netværk og stort kendskab til flere internationale lampeforhandlere formået at samle et bredt sortiment af læselamper. Med stort fokus på både funktionalitet og æstetik vil du hurtigt opdage, hvordan din læseoplevelse bliver forstærket med læselamper fra Møller & Rothe.

Vores læselamper er designet til at give den bedste belysning. Du vil opleve en skånsom og effektiv belysning, der oplyser dine bøger og aviser optimalt når du læser. Derudover får du med justerbare arme og hoveder ligeledes mulighed for nemt, at tilpasse lyset præcis efter dine behov, så du kan nyde din læsning i komfort og stil.

Hvis du typisk læser i soveværelset eller i stuen,  anbefaler vi en læselampe med fleksible arme, da den er langt mere praktisk. Du kan således nemt justere både højden og retningen når du ligger og læser i sengen eller sofaen. Der er intet bedre end at læse en bog med et godt læselys.

Hos Møller & Rothe finder du læselamper med bevægelige arme og skærme, der bidrager til en fleksibel belysning som kan tilpasses efter behov.

Vi forstår vigtigheden af at vælge den rigtige læselampe, og derfor står vores eksperter klar til at rådgive dig og besvare dine spørgsmål.

Gør din læsestund endnu mere behagelig med en læselampe fra Møller & Rothe. Gå på opdagelse og udforsk vores store sortiment af læselamper – vi handler med kendte brands herunder Delta Light, Giopato & Coombes, Sammode, Faustlight og mange flere.

Læselamper fra Møller & Rothe

Løft din indretning med en læselampe

Hos Møller & Rothe forstår vi vigtigheden af, at skabe den perfekte atmosfære i dit hjem.

Udover deres fantastiske funktioner er vores læselamper også en smuk tilføjelse til enhver indretning. Vores sortiment omfatter moderne, klassiske og unikke designs, der passer til enhver smag og stil.

Vi tilbyder læselamper i forskellige materialer herunder metal, træ og glas, hvilket giver dig mulighed for at vælge den perfekte lampe, der komplementerer dit interiør i hjemmet.

Når du er på jagt efter en god læselampe er det også nødvendigt, at overveje, hvorvidt det skal være en væglampe eller standerlampe. Hvis man oplever mangel på plads i hjemmet, så anbefaler vi at anvende væglamper. Det skyldes, at det kan være udfordrende, at udnytte pladsen i hjemmet, hvor en væglampe er en oplagt løsning til læselampe.

Vi mener, at både væglamper og standerlamper fungerer super optimalt til læsning i lænestolen, sofaen og sengen. Men der er også mange danskere, som foretrækker at læse ved skrivebordet, hvor der ikke er behov for en fleksibel arm. Til gengæld, så har vi et bredt udvalg af smukke bordlamper i forskellige former, materialer og farver til skrivebordet!

Vores brede sortiment, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten, har vi med al sandsynlighed lampen der kan afdække dine ønsker og behov. Så gå i opdagelse i vores webshop.

Se vores læselamper

Vi tænker i lys – Og ikke kun lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for dit næste projekt bliver fulgt helt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer af rum, derved kan vi sikre kvaliteten af dine lysbehov. Vores Lighting Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet i din rådgivning inden for belysningsrådgivning.

Du får korrekt og hurtig rådgivning inden for belysning, derved behøver jeres projekter ikke at blive forsinket. 

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners (lysdesignere), skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningen, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at hører mere.

Indretningsarkitekter privat

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Cases

Tilmeld dig vores nyhedsbrev