Kontorbelysning

Hos Møller & Rothe er vi eksperter i at udvikle og sammensætte et lysdesign til kontoret, der skaber et inspirerende arbejdsmiljø og opfylder de funktionelle behov.

God belysning på kontoret spiller en afgørende rolle for at opnå effektivitet og trivsel på arbejdspladsen. Det er essentielt at vælge den rette type belysning til kontoret, da kontormiljøet spiller en vigtig rolle for både medarbejdernes velvære og produktivitet.

Hos Møller & Rothe har vi den fornødne know-how i forhold til at skabe en effektiv belysning til kontoret. Vores professionelle Lightning Planners kan i samarbejde med jer udvikle et skræddersyet lysdesign til kontoret, der sikrer de optimale arbejdsforhold.

Hos Møller & Rothe mener vi, at den optimale kontorbelysning kan opnås gennem strategisk placerede lamper og lyssætninger, der tilpasser sig de forskellige opgaver.

Der er fastlagt en række retningslinjer med hensyn til når man vælger lamper, armaturer, LED og andre lyskilder til kontoret. Disse regler er defineret af arbejdstilsynet, som skal overholdes i forhold til lyskilder og formålet med kravene skal sikre optimale arbejdsforhold.

Kontorbelysningen skal sikre, at rummet altid er tydeligt belyst, ligegyldigt om det er forår, sommer, efterår eller vinter. Dette krav er særligt vigtigt i Danmark, hvor solskinstimerne varierer på baggrund af den aktuelle årstid.

Ydermere, så kan den rigtige kontorbelysning reducere risikoen for helbredsproblemer og formindske træthed og øjenbelastning.

Afhængigt af hvilken type arbejde, du og dine medarbejdere udfører, deres alder og arbejdsrytme er det vigtigt, at de individuelt kan justere deres kontorbelysning, så det passer til dem. Med personlig justerbar belysning, så får hver enkelt medarbejder mulighed for at tilpasse lyset efter deres individuelle behov.

Et godt lysdesign til kontoret spiller også ind, når det kommer til at skabe et ergonomisk miljø. Belysning, der kan justeres individuelt, har en positiv effekt på medarbejdernes syn, energiniveau og trivsel. Det stimulerer nemlig koncentrationsevnen.

Fritstående kontorbelysning er særdeles velegnet som justerbar lyskilde. I de fleste tilfælde er det en direkte/indirekte belysning. Det betyder, at den indirekte giver et generelt lysniveau og giver den nødvendige belysning på skrivebordet – men på en direkte måde. En ekstra bordlampe kan være nødvendig for at hæve lysniveauet endnu mere.

Kontorbelysning og lysdesign udviklet af Møller & Rothe til at skabe et mere effektivt arbejdsmiljø

Dagslys er bedst

Hos Møller & Rothe tilbyder vi et bredt udvalg af kontorbelysningsløsninger, der kan hjælpe med at skabe det perfekte arbejdsmiljø. For at opnå det optimale lysniveau, er det vigtigt at kombinere naturligt dagslys med kontorbelysning, der kan tilpasses efter behov og opgaver.

Derfor står vores eksperter inden for belysningsrådgivning også klar til at vejlede dig i processen til at sammensætte den mest optimale belysning, der opfylder både dine æstetiske og funktionelle behov.

Vi fokuserer på at udvikle et dynamisk arbejdsmiljø, som evner at omfavne alle medarbejdere og alle typer af arbejdsopgaver. Vi implementerer en kombination af generelbelysning, stemningsbelysning og opgavebelysning, der sikrer et fleksibelt og dynamisk arbejdsmiljø, så medarbejdere både føler sig motiverede og værdsatte.

Det er vigtigt, at kombinere dagslys med lamper og spots. Vores lysarkitekter har mange års erfaring med at skabe den perfekte kombination mellem naturligt- og kunstigt lys.

Afhængig efter arbejdsopgave og type, udregner vi behovet for type og styrke,  der er brug for i hvert enkelt rum. Der mange forskellige parametre, som vores specialister tager højde for i lysdesignprocessen.

På den måde sikrer vi, at de rette styresystemer, armaturer og farvetemperaturer udvælges og implementeres med henblik på at optimere samspillet mellem dagslys og kunstig belysning i rummet.

Lad Møller & Rothe blive din partner i at optimere kontorbelysningen og dermed dit arbejdsmiljø. Kontakt os og få professionel belysningsrådgivning, der imødekommer dine behov.

Kontakt

Selskaber vi hjælper med rådgivning inden for kontorbelysning

Fortæl os om din kontorbelysning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev