Kontor­belysning rådgiver

Møller & Rothe er din profesionelle rådgiver indenfor kontorbelysning. Vores specialister har mange års erfaring inden for kontorbelysning. 

Hvis du går og overvejer at renovere eller bygge nye kontorlokaler, eller overvejer at investere i nye lamper fra Møller & Rothe, så kontakt os. I mellemtiden kan du udforske og blive inspireret af vores smukke cases inden for kontorbelysning. Vi har blandt andet rådgivet i kontorbelysning hos Carlsberg. Hvor vores smukke Bolle Transparent af Giopato & Coombes lever i sit rette element.

Hos Møller & Rothe står vores dygtige Lightning Planners til rådighed med deres ekspertise til at hjælpe jer med det næste projekt. Vores Lighting Planners har mange års erfaring med kontorbelysning. Vi kan dermed sikre den fornødne kvalitet inden for lysdesign. Vores Lightning Planners er eksperter til at skræddersy den perfekte lys sammensætning efter jeres behov.

Desuden er kontorbelysning vigtig for virksomheder som følge af, at performance er afhængig af belysningen. Derfor bør i sikre, at jeres lys elementer er i topklasse!

Man tænker måske ikke umiddelbart over det, men god kontorbelysning spiller en vigtig rolle for dig og dine medarbejderes effektivitet. Den perfekte kontorbelysning kan skabe et ergonomisk miljø, som kan bidrage til højere performance på arbejdspladsen, der stimulerer koncentrationsevnen blandt de ansatte.

Hos Møller & Rothe rådgiver vi i kontorbelysning, hvor vi anbefaler at lyset kan justeres individuelt, så den enkelte medarbejdere kan opnå det ønskede energiniveau.

Derudover kan den rette belysning ligeledes reducere risikoen for helbredsproblemer, men den øger også produktiviteten og sikkerheden i virksomheden. Det bidrager trods alt til et behageligt og stimulerende arbejdsmiljø. Med den rette løsning til kontorbelysningen kan virksomheden også gøre gode besparelser.

Vi sikrer i samarbejde, at tilrettelægge den ønskede kontorbelysning med henblik på at inspirere og øge produktivteten samt stimulerer koncentrationsevnen blandt medarbejdere.

Din rådgiver indenfor god kontor­belysning

Hvad er god kontorbelysning?

Rigtig god kontorbelysning opnås ikke kun på baggrund af lysberegninger. Men det er et sammenspil af naturligt lys samt smukke og gennemtænkt lampeløsninger. Kontorbelysning skal inspirere og bidrage til medarbejdernes produktivitet. 

Kontorbelysning er kompleks og omfattende sammensætning mellem multiple lys faktorer, hvor både standarder og kvalitetsfunktioner er centrale for at sikre et lysdesign der kan inspirere og øge produktiviteten på kontoret.

Hos Møller & Rothe indebærer kontorbelysning blandt andet, belysningsstyrke, lysfordeling, lysfarve, lysretning, undgå blænding fra reflekterende lys og undgå store forskelle i lysstyrke og lysfarve.

Kontakt os og hør mere

Selskaber vi allerede rådgiver inden for lysberegning

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev