Kontor­belysning rådgiver

Møller & Rothe er din profesionelle rådgiver indenfor kontorbelysning. Vores specialister har mange års erfaring inden for kontorbelysning. 

Hvis du går og overvejer at renovere eller bygge nye kontorlokaler, hvor du mangler rådgivning til belysningen, er du velkommen til at kontakte os på +45 33 91 37 37. I mellemtiden kan du udforske og blive inspireret af vores cases inden for kontorbelysning. Vi har blandt andet rådgivet i kontorbelysning hos Carlsberg.

Hos Møller & Rothe står vores dygtige Lighting Planners til rådighed med deres ekspertise til at hjælpe jer med det næste projekt. Vores Lighting Planners har mange års erfaring med kontorbelysning. Vi kan dermed sikre den fornødne kvalitet inden for lysdesign. Vores Lighting Planners er eksperter i at skræddersy den perfekte lys sammensætning efter jeres behov.

Man tænker måske ikke umiddelbart over det, men god kontorbelysning spiller en vigtig rolle for dig og dine medarbejderes effektivitet. Den gode kontorbelysning kan skabe et ergonomisk miljø, som kan bidrage til højere performance på arbejdspladsen, der stimulerer koncentrationsevnen blandt de ansatte.

Derudover kan den rette belysning ligeledes reducere risikoen for helbredsproblemer, men den øger også produktiviteten og sikkerheden i virksomheden. Det bidrager trods alt til et behageligt og stimulerende arbejdsmiljø. Med den rette løsning til kontorbelysningen kan virksomheden også gøre gode besparelser.

Vi sikrer i samarbejde, at tilrettelægge den ønskede kontorbelysning med henblik på at inspirere og øge produktivteten samt stimulerer koncentrationsevnen blandt medarbejdere.

Din rådgiver indenfor god kontor­belysning

Hvad er god kontorbelysning?

Rigtig god kontorbelysning opnås ikke kun på baggrund af lysberegninger. Men det er et sammenspil af naturligt lys og det rigtige lysdesign. Kontorbelysning skal inspirere og bidrage til medarbejdernes produktivitet. 

Kontorbelysning er kompleks og omfattende sammensætning mellem multiple lys faktorer, hvor både standarder og kvalitetsfunktioner er centrale for at sikre et lysdesign der kan inspirere og øge produktiviteten på kontoret.

Hos Møller & Rothe indebærer kontorbelysning blandt andet, belysningsstyrke, lysfordeling, lysfarve, lysretning, undgå blænding fra reflekterende lys og undgå store forskelle i lysstyrke og lysfarve.

Kontakt os og hør mere

Selskaber vi allerede rådgiver inden for lysberegning

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev