Køkken­belysning

Uanset om du ønsker vægspots, loftspots eller andre belysningsapparater til køkkenbelysning. Så kan vi hos Møller & Rothe bidrage til at udvikle det rette lysdesign i forbindelse med belysning til køkkenet.

Hos Møller & Rothe har vi tilknyttet vores egne Lightning Planners. De er eksperter i belysning til køkkenet. Vi har vores egne tegnestuer, hvor vores Lightning Planners er tilknyttet som rådgivere. De vil være til rådighed i forbindelse med udvikling af lysdesign til køkkenet.

Vi anbefaler derfor, at man indledningsvist i forløbet søger rådgivning. Som følge af, at det er afgørende at lysdesignet indtænkes tidligt i processen for at opnå det optimale belysning til køkkenet.

Det skyldes, at køkkenet er et rum, hvor man både tilbringer madlavningstid, familietid og lektietid. Derved skal belysningen i rummet kunne tilpasses til flere aktiviteter.

Det er blevet særdeles populært og mainstream med åbne køkkener, hvor man skal kunne kommunikere og interagere med sine omgivelser. Derfor bør man søge ekstern rådgivning med henblik på, at sikre, at de rette belysningselementer indtænkes i lysdesignet. Altså så det harmonerer med de øvrige elementer i rummet.

Hos Møller & Rothe har vores Lightning Planners stor erfaring med at udtænke kreative og raffinerede lysdesign til køkkener, så det forbliver praktisk, funktionelt og visuelt.

Vi har desuden et bredt sortiment af spots til køkkenet, hvor vi kan sammensætte det rette lysdesign med vægspots, loftspots og andre belysningsapparater.

Vores Lightning Planners arbejder efter, at udvikle et lysdesign til køkkenet, der skaber en livlig stemning. Vores eksperter er bevidste om, at belysningen skal være praktisk og funktionel samt indbydende til gæster i hjemmet.

Køkkenetselementer har behov for forskellig belysning, hvor man har behov for ensartet belysning til arbejdsområdet i køkkenet. Derfor er funktionel belysning i dette tilfælde oplagt at benytte. Til gengæld anbefaler vi typisk fleksibel belysning til spisebordet, hvor man skal have kontrol over styrken af lyset, hvor det skal kunne kontrolleres og indstilles til alle aktiviteter.

belysning_over_køkkenø_pendel_moller_rothe

Rådgivning i lysdesign

Vores profesionelle Lightning Planners kan i samarbejde udarbejde belysningsplaner for både små og store køkkenprojekter.

Man skal gøre sig en række overvejelser i forbindelse med køkkenprojekter i forhold til belysningen. Derfor er det en god ide, at søge rådgivning og ekspertise hos profesionelle Lightning Planners, som kan udtænke det bedste lysdesign.

Vores Lightning Planners udarbejder i samarbejde med jer kreative og innovative lysdesign med forbehold for arkitektur og rum. På den måde inkorporeres omgivelser, hvilket forbedrer samspillet mellem arkitektur og rum.

Møller & Rothe har stor erfaring med lysdesign til køkkenet, hvor vi erfarer at vores Lightning Planners skal være involveret tidligt i processen med henblik på, at opnå de bedste resultater.

Det skyldes, at vores profesionelle Lightning Planners således kan præge processen og sikre, at de rette styresystemer, armaturer og farvetemperaturer udvælges og implementeres i projektet.

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev