Indendørs­belysning

Hos Møller & Rothe stræber vores Lighting Planners efter at udvikle et lysdesign, der skaber den bedste indendørsbelysning. 

Hos Møller & Rothe har vi mange års erfaring med rådgivning og projektering af indendørsbelysning. Der findes en lang række af muligheder i forbindelse med indendørsbelysning. 

Møller & Rothe er specialister indenfor belysningsrådgivning og lysdesign til både private hjem og erhverv, hvor vi har et bredt sortiment af af bordlamper, pendler, væglamper, standerlamper, spots mm.

Indendørsbelysning er afgørende for indretningen og stemningen, hvor lysdesignet påvirker og transformerer rummet. Derfor bør man søge rådgivning i forbindelse med udvikling af lysdesignet til indendørsbelysning som følge af, at det har enorm betydning for, hvordan boligen opleves. Hvad man vælger af indendørsbelysning afhænger af, hvilken type belysning man har behov for. Den rette belysning kan tilføre personlighed og ændre karakteren i rummet, så huset virker større.

Hvis indendørsbelysningen til gengæld er placeret forkert i rummet, kan det medføre at møbler optræder forkert, eller rummet føles mindre. 

Vi handler med kendte brands som eksempelvis:

Delta Light, Giopato & Coombes, Sammode, Faustlight og mange flere.

Møller_Rothe_køkkenbelysning_belysning_til_køkkenet

Vi tænker i lys – Og ikke kun lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for dit næste projekt bliver fulgt helt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer af rum, derved kan vi sikre kvaliteten af dine lysbehov. Vores Lighting Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet i din rådgivning inden for belysningsrådgivning.

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners (lysdesignere), skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningen, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at høre mere.

Kontakt os og hør mere

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Se cases

Tilmeld dig vores nyhedsbrev