Indbygningsspot

Hos Møller & Rothe har vi et omfattende sortiment af indbygningsspots.

Vi forhandler indbygningsspots med design i særklasse og høj kvalitet. Vi mener, at indbygningsspot hjælper med at moderniserer og pifte hjemmet op. Derudover bidrager indbygningspots til et veludviklet lysdesign – uanset om det er til køkkenet, badeværelset, stuen, entreen etc. så kan vi hjælpe dig.

Med indbygningsspots bliver det nemmere at finde frem til det præcise udtryk, som du ønsker i hjemmet. Hvorved vi kan hjælpe dig med at udnytte rummets fulde potientiale, ved hjælp af vores egne Lightning Planners, der rådgiver i lysdesign.

Vores indbygningsspots er moderne og fungerer både som primær, men også som supplerende lys. De kan bruges til en række forskellige formål, eksempelvis fremhævning af arkitektoniske objekter, med et behageligt, diskret og afslappende lys. Vi anbefaler dog ikke, at man supplerer med et enkelt indbygningsspot, men med flere indbygningsspots. Det supplerende lys skaber en større rumfølelse samt mere oplysning.

Med LED-pærer, kan du hæve og sænke lyset helt efter eget behov.

Vi opfordrer til, at man benytter LED-pærer som følge af, at man med LED-pærer får en langt længere levetid på pærerne. Derudover reducerer man også energiforbruget, og derfor kan du spare penge på el-regningen.

Indbygningsspots er desuden fordelagtige, at anvende i rum, som er i underskud af den naturlige belysning. Dette skyldes, at indbygningsspots har en høj og naturlig farvegengivelse, hvorved de evner at kompensere for den naturlige belysning.

Hvis lys er placeret forkert i et rum, kan det resultere i at møbler optræder forkert i rummet. Derudover kan det også påvirke stemningen i rummet og bidrage til hovedpiner og trætte øjne.

Hvis du står med nogle tanker og ideer, men gerne vil have hjælp til udføringen, så står vores profesionelle Lightning Planners til rådighed, og rådgiver i lysdesign. På den måde kan vi i samarbejde sikre, at du opnår den bedst mulige løsning til hjemmet.

Dagslys er bedst

Det er vigtigt, at kombinere dagslys med lamper og spots. Vores lysarkitekter har mange års erfaring med at skabe den perfekte kombination mellem naturligt- og kunstigt lys.

Afhængig efter arbejdsopgave og type, udregner vi behovet for type og styrke,  der er brug for i hvert enkelt rum. Der mange forskellige parameter, som vores specialister tager højde for i lysdesignprocessen.

På den måde sikrer vi, at de rette styresystemer, armaturer og farvetemperaturer udvælges og implementeres med henblik på at optimere samspillet mellem dagslys og kunstig belysning i rummet.

Kontakt os, hvis du ønsker belysningsrådgivning, der imødekommer dine behov.

Kontakt

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev